1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Stockmann kutsub oktoobris ahvatlevale maitserännakule Itaaliasse
Stockmann kutsub oktoobris ahvatlevale maitserännakule Itaaliasse

Stockmann kutsub oktoobris ahvatlevale maitserännakule Itaaliasse

Oktoobris on kõikidel toiduarmastajatel, eriti neil, kellele hingelähedane Itaalia ja selle kauni maa mitmekülgne köök, põhjust sisse astuda Stockmanni, kus erikampaania raames pakutakse hoolikalt valitud maitseid nii koheseks nautimiseks kui ka pere ja sõpradega rikkaliku õhtusöögi valmistamiseks.

Külastajaid ootavad imelised Itaalia juustud, hõrgud vorsti- ja lihatooted, lai valik erinevaid pastasorte, kastmeid, õlisid ja palju muudki. Magusasõbrad ei jää ilma ei suussulavast tiramisust ega krõbedatest mandliküpsistest, juurde lai valik jooke kvaliteetkohvidest veinideni.

“Käes on taas jahedad sügisõhtud, kus hea meelega veedame aega koduselt süüa tehes, pere ja sõprade seltsis. Itaalia köök oma maitsekülluses ei eelda samas ülikeerulisi valmistamistehnikaid, mistõttu sobib see suurepäraselt ühiseks toiduvalmistamiseks pere suuremate ja väiksemate liikmetega. Või miks mitte kutsuda külla head sõbrad ja kolleegid, nautides rõõmu ühiselt millegi tegemisest, meeldivast vestlusest ja heast toidust. Itaalia köögi teebki eriliseks hoolikalt valitud kvaliteetne tooraine ja selle valmistamisse pandud armastus. Meie omalt poolt loodame selleks rohkelt inspiratsiooni pakkuda,” rääkis Stockmanni kaubamaja müügidirektor Mairika Juhandi.

Stockmanni pere on mõelnud ka nendele, kellele meeldiks midagi uut katsetada või kes vajaksid inspireerivat teejuhti maitserännakutel Itaalia kööki. Nii leiab värskest Stockmanni ajakirjast ideid erinevate maitsete omavaheliseks sobitamiseks, vähem ja rohkem tuntud põnevaid Itaalia väiketootjate tooteid ning retsepte ja soovitusi toidumaailma professionaalidelt.

Näiteks valmis koostöös Eesti noore toidutalendi Noel Mogliaga, kes selle suve ja sügise veetis Itaalias, aidates sealsel meeskonnal valmistuda kokkade olümpiamängudeks kutsutud Bocuse d’Oriks, eksklusiivne mereannirisotto, mille leiab Stockmann Delikatessi gurmeeletist, samas kui Itaalia köögi absoluutse klassiku, vasikalihast osso buco ja hõrgu mandliparfee retsepte jagab restoran Gianni peakokk Costantino Veglianti.

Rooma lähedalt pärit ja Eestiga 16 aastat seotud olnud Costantinol, kes ise peab väga lugu kvaliteetsest ja tervislikust toidust, on kõikidele harrastuskokkadele anda ka hea soovitus, mis võtab suurepäraselt kokku kogu Itaalia toidukultuuri põhimõtte: “Hoia asjad lihtsad. Kui kahtled, siis olgu pigem üks koostisosa vähem kui rohkem. Toit on parim relv haiguste ennetamisel. Tõsi on see, et me oleme need, mida me sööme, ja parim, mida saame enda heaks teha, on järgida tervislikke eluviise ja õiget tasakaalustatud toitumist. Näiteks Itaalia oma.“

Itaalia kuu raames jätkub külastajatele avastamisrõõmu ja üllatusi nii Stockmann Delikatessis kui ka kodu-, moe- ja kosmeetikaosakonnas, kus eripakkumisel kvaliteetsed ja hoolikalt valitud Itaalia kaubamärgid ka kõige nõudlikumale maitsele.

Head Uudised GoodNews