1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. SÜDAMEASJAKS ROHELINE MÕTTEVIIS I PÖFF ja Forus Taxi alustavad koostööd
SÜDAMEASJAKS ROHELINE MÕTTEVIIS I PÖFF ja Forus Taxi alustavad koostööd

SÜDAMEASJAKS ROHELINE MÕTTEVIIS I PÖFF ja Forus Taxi alustavad koostööd

Kiire eduloo teinud Eesti taksoplatvorm Forus Taxi liitub sel aastal Baltikumi suurima kultuurifestivaliga.

PÖFFi ja Forus Taxi koostöö suurimaks vundamendiks on sarnased vaated ning väärtused, pidades oluliseks kogukonnale tagasiandmist. “Foruse taoline uuendusmeelne ettevõte on just meie tüüpi partner. PÖFFi jaoks on oluline leida partnerid, kes on avatud loomingulisele ja pikaajalisele koostööle,” kommenteerib koostöö algust PÖFFi juht Tiina Lokk.

Festivali üheks nurgakiviks on toimiv logistika. Forus Taxi aitab PÖFFi väliskülaliste ja vabatahtlike transportimisega. Turvaline ning mugav liikumine kodu ja kino vahel on festivalikorraldajatele oluline.

Sel aastal on filmifestivali südameasjaks roheline mõtteviis. Taksosõidu valik kõrvaldab ajakulu, mis kulub parkimiskoha otsimisele. Lisaks pikendab see isikliku auto eluiga ning hoiab kokku kütusekulu. Valik takso kasuks vähendab ka kesklinna liikluskoormust.

“Maailmatasemel kultuuri ja sporti edasi kanda nii väikses riigis nagu Eesti on ilma toetajateta praktiliselt võimatu,” räägib Foruse omanik Urmas Sõõrumaa. Sõõrumaa sõnul on Forus Taxi jaoks oluline oma väärtuste edasikandmine ka Lätis ja Leedus. Balti filmide võistlusprogrammi esitlejana premeerib ettevõte parimat Baltikumi filmi 5000 euro suuruse stipendiumiga.

Head Uudised GoodNews