1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tartu ettevõtlusnädala motoks on „Mõtle suurelt!“
Tartu ettevõtlusnädala motoks on „Mõtle suurelt!“

Tartu ettevõtlusnädala motoks on „Mõtle suurelt!“

TartuTänasest laupäevani toimub Tartu ettevõtlusnädal 2014, mille eesmärk on tõsta ühiskonna ettevõtlusteadlikkust ning arendada ettevõtjate teadmisi.

Ettevõtlusnädala tippsündmus on täna Dorpati Konverentsikeskuses toimuv avakonverents, kus esinevad Peep Aaviksoo, Mart Loog, Mait Palts, Leida Kikka ja teised ettevõtjad, tippjuhid ning juhtimiseksperdid. Neljapäeval toimub traditsiooniline Tartu noore kunsti oksjon, reedel õpilasfirmade konverents  “Õpilasfirma – võimalus Sinu jaoks?!”.

Kogu nädala vältel toimuvad konkursid, näitused, seminarid, õpitoad, konverentsid ja infopäevad, korraldatakse õppemänge ja külastatakse ettevõtteid. Üritustel käsitletakse nii ettevõtlusega alustamist kui ka eksporditurgude vallutamist, loovmajandust, neuroturundust, disaini, töökeskkonda, energiasäästu ja paljut muud tarvilikku. Kooliõpilastele toimub majandusviktoriin, avatud uste päevad on Tartu Loomemajanduskeskuses ja Tartu Biotehnoloogia Pargis. Külastatakse Tartu Veevärgi biogaasitehast, ASi A. Le Coq, ASi Respo Haagised, OÜd Mattias Cafe, Polli teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskust, Tartu Kõrgemat Kunstikooli ja Eesti Maaülikooli biogaasilaborit.

Lähemalt saab ettevõtlusnädala kavaga tutvuda Tartu linna ettevõtluse kodulehel: http://ettevotlus.tartu.ee

Head Uudised GoodNews