1. Avaleht
  2. Äri
  3. TASUTA KOOLITUS I Kuidas saavutada kuuekohaline varade väärtus järgmise viie aasta jooksul?
TASUTA KOOLITUS I Kuidas saavutada kuuekohaline varade väärtus järgmise viie aasta jooksul?

TASUTA KOOLITUS I Kuidas saavutada kuuekohaline varade väärtus järgmise viie aasta jooksul?

Starfish Academy ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe korraldavad 20. jaanuaril tasuta online koolituse, kus saab luua toimiva plaani, et saavutada 6-kohaline varade väärtus järgmise 5 aasta jooksul.

Koolitusel saab teada:

  • Kuidas koostada isiklik finantsstrateegia
  • ​Kuidas leida tõelisi varasid
  • Kuidas hajutada riske, säilitades investeeringute tootlus
  • Kus sa oled täna ning mida peaksid järgmisena tegema

Kolm tähtsat investeerimise põhimõtet, milleta ei jõua soovitud eesmärgini

Arumäe kinnitab, et õige strateegia korral on investeerimine lihtne ja kiire varade võimendaja.

Ta selgitab, et esmalt pead teadma, kus sa täna oled ja kuhu soovid jõuda. Kirjutades paberile täpsed numbrid, saad luua selge finantsstrateegia, mille põhjal oskad valida sobiva võimendusega investeeringud.

Oma kapitali kasvatamiseks pead olema kursis erinevate varaklassidega. Tuntumad on pabervara, kinnisvara ja krüptovara. Samuti võid oma kapitali suurendada läbi ettevõtluse. Investeerimisvõimalusi palju ning just selletõttu ongi tähtis valida personaalselt enda jaoks sobivad, mitte teha otsuseid teiste investorite eeskujul.

Kolmas oluline punkt, ilma milleta ei ole võimalik edu saavutada on Arumäe sõnul riskide hajutamiseks investeeringute jaotamine. Jaga oma portfell erinevatesse varaklassidesse, säilitades vajalik kasumitootlus. Nii saavutad madalama riski ja jõuad endiselt eesmärgile.

Veebiseminaril on plaanis arutada üksikasjalikult lahti need teemad, et omada selget ülevaadet, kus sa täna asud ning millist rada edasi valida.

Lisaks vastab Arumäe küsimustele, jagab tasuta finantsaruande töölehe ja loosib ka 96 € väärtuses tasuta pileti finantstarkuse intensiivkursusele, mis on tõeline hüpe oma rahalise tuleviku kindlustamiseks.

Rohkem infot leiab kodulehelt!

Head Uudised GoodNews