1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA KOOLITUS I Meisterliku ettevõtja saladus
TASUTA KOOLITUS I Meisterliku ettevõtja saladus

TASUTA KOOLITUS I Meisterliku ettevõtja saladus

Mindset coach Karmo Kivi on juhendanud sadu ettevõtjaid Eestis, Lätis, Soomes, Rootsis, Ühendkuningriikides, Ameerika Ühendriikides, Saksamaal. “Võin öelda, et ma tean, kuidas iga ettevõtte saab oma käibeid viia kuue-, seitsme- ja isegi kaheksakohaliseks,” kinnitab ta. Karmo Kivil toimub tasuta 4-päevane koolitus “Meisterliku ettevõtja saladus”.

Meisterliku ettevõtja alustalad:

  • Eesmärgid
  • Mõtlemine
  • Paradigmad

Kivi rõhutab, et on näinud, kuidas nendest alustaladest arusaamine ning rakendamine on aidanud tema klientidel oma ettevõtted viia täiesti uuele tasemele. “See võib sind üllatada kui lihtne on neid põhimõtteid kasutades oma ettevõtte jätkusuutlikule ja kiirele kasvule viia,” räägib ta.

Ükski neist alustaladest ei eelda Kivi sõnul mingeid strateegiaid ja taktikaid. Number 1 põhjus, miks ettevõtted põruvad on liiga palju strateegiaid ja taktikaid selle asemel, et keskenduda mõtteviisile, mis edu tagaks.

Mindset ehk mõistuse seadistus ja mõtteviis on see, mida on vaja, et muuta soovitud tulemusi.

Kui lased välisel kontrollida oma mõtlemist, jääd samasse kohta

Kivi toob välja, et sa võid kasutada iga uut strateegiat, mis sulle sotsiaalmeedias ette ilmub, aga kui lubad välistel olukordadel ja situatsioonidel kontrollida oma mõtlemist, oled määratud jääma samasse kohta.

Vaata koolituse kohta lähemalt infot Facebookist!

Head Uudised GoodNews