1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. TASUTA SEMINAR ETTEVÕTJATELE I Veebiseminar: kuidas kriisis ellu jääda?
TASUTA SEMINAR ETTEVÕTJATELE I Veebiseminar: kuidas kriisis ellu jääda?

TASUTA SEMINAR ETTEVÕTJATELE I Veebiseminar: kuidas kriisis ellu jääda?

Koroonaviirus levib jõuliselt üle maailma ning riik on kehtestanud eriolukorra. Meie argipäev on peapeale keeratud ning ettevõtjad seisavad silmitsi raskete otsustega. Raske on hinnata, kaua kriis kestab ning kui suur on mõju majandusele, kuid töömahu vähenemine ning hirm languse ees sunnib töökorralduse üle vaatama.

Äripäev meediamajana pingutab iga päev, et kliendid saaksid teha targemaid otsuseid. Äripäev soovib olla toeks ettevõtjatele sel perioodil ning koostöös Attela Advokaadibürooga toob ettevõtjateni TASUTA veebiseminari: „Kuidas kriisis ellu jääda?“

  • Mis saab kriisi ajal töötajatest? Sundpuhkus, palgata puhkus, töötasu vähendamine, töö sisu muutmine, koondamine? Pika- ja lühiajalised lahendused.
  • Mis saab klientidest? Eriolukord on sulgenud meelelahutusasutused- ja teenusepakkujad, millal ja milliste teenuste eest peab kliendile tasu hüvitama?
  • Missugune on eriolukorra mõju lepingutele? Rendi-, teenusepakkuja-, müügi- ja teised lepingud, mis kohustavad üht või mitut osapoolt täitma tingimusi.
  • Dividendid – kas kriisihirmus võib tühistada möödunud perioodi eest välja kuulutatud dividendide maksed?
  • Maksukoormus, maksuvõlg – kas ajatamine päästab?
  • Must stsenaarium – saneerimine, pankrot, likvideerimine.

Osavõtjate arv on piiratud!

Registreerimiseks vajutage “Registreeri” ja täitke kõik väljad. Täitke ka Maksja andmed – arvet Teile hiljem ei väljastata. Kui teate, et ei saa veebiseminari otse vaadata, siis võite end kirja panna järelvaatamisele siin.

Veebiseminar toimub 20. märtsil kell 11.00-13.00 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas.  Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb enne seminari algust veebiseminari keskkonda.

Seminari on võimalik jälgida oma arvutist töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas ning selle jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe. Veebiseminari kestel on Teil võimalik esitada ka lektorile küsimusi, mille saate kirjutada vestluse kasti.

Veebiseminar on järelvaadatav kõigile registreerunutele 2 nädala jooksul pärast toimumist.

Lisainfot veebiseminari kohta saab küsida kirjutades liina.aru@aripaev.ee.

Head Uudised GoodNews