1. Avaleht
  2. Äri
  3. TASUTA VÄLJAKUTSE I Kuidas luua ärisüsteem, mis loob jõukust, ilma et peaksid muretsema majanduskriisi pärast?
TASUTA VÄLJAKUTSE I Kuidas luua ärisüsteem, mis loob jõukust, ilma et peaksid muretsema majanduskriisi pärast?

TASUTA VÄLJAKUTSE I Kuidas luua ärisüsteem, mis loob jõukust, ilma et peaksid muretsema majanduskriisi pärast?

Starfish Academy korraldab 23.-26. oktoobril tasuta 4-päevase väljakutse ettevõtjatele, et aidata neil pidurdavatest mõttemustritest väljuda, et teha oma ettevõttest stabiilne passiivne sissetulek. Oma edulugusid jagavad ettevõtjad ja tippjuhid, kes on võtnud oma ettevõtte saatuse enda hoolde ning jagavad enda kogemusi ja õppetunde. Juttu tuleb väärtuslikest teadmistest, näpunäidetest ja strateegiatest, mis aitavad äri edukamalt kasvatada ning kriisi ja muude riskide eest kaitsta.

Oma edulugusid jagavad ettevõtjad ja tippjuhid, kes on võtnud oma ettevõtte saatuse enda hoolde ning jagavad enda kogemusi ja õppetunde.

Foto: Starfish

Sinu aeg on su suurim vara – kasuta seda strateegiliselt

Sa oled loonud ettevõtte, mis toimib, aga vajab sinu igapäevast ajalist panust ja energiat rohkem, kui sa sooviksid? Või oled alles oma ettevõtlusteekonna alguses ja mõtled, kuidas luua edukalt toimivat ärisüsteemi?

Väljakutselt saadud infoga on võimalik muuta oma ärisüsteeme või korrigeerida vastavalt, et need toimiksid ka ilma sinu igapäevase kohaoluta ning oleks suutelised üle elama ka võimaliku majanduskriisi.

Väljakutsel saab teada:

  • Kuidas luua ettevõttele varasid?
  • Kuidas luua rahalist puhvrit ettevõtte kaudu investeerimiseks?
  • Kuidas luua ärisüsteem, mis toimib ka ilma sinu igapäevase kohaloluta?
  • Kuidas olla valmis igaks majandusolukorraks?
  • Kuidas kasutada eelneva kriisi õppetunde järgnevates majanduslangustes?
  • Kuidas luua ärisüsteem, mis toimib ka ilma sinu igapäevase kohaloluta?

Esinejad:

  • Vallo Arumäe – Rahalise vabaduse ekspert, rahatarkuse ekspert, Starfish Academy asutaja, Starfishi Siseringi asutaja, ettevõtja, investor. Vallo missiooniks on inspireerida ettevõtjaid ja investoreid, kes soovivad ise juhtida oma elu ja olla rahaliselt sõltumatud, jagades nendega reaalse elu kogemusi isikliku jõukuse ja vabaduse kasvatamisest.
  • Urmas Sõõrumaa – U.S. Invest AS asutaja ja nõukogu esimees, 2016. aastast Eesti Olümpiakomitee President, US Tenniseakadeemia ja Dharma nõukogu liige. Autasustatud Tallinna linna teenetemärgiga, Valgetähe III klassi teenetemärgiga ja Eesti Kaitseministeeriumi kuldmedaliga teenete eest turvavaldkonna loomisel.
  • Priit Valk – Professionaalne ärijuht, ettevõtja, investor, aktiivne tervisesportlane, enda piiride otsija. Priit Valk on professionaalne juht, omades üle 25-aastast ärivaldkonna tippjuhi kogemust rahvusvahelistes kontsernides. Priit on põhitöö kõrvalt edukalt käivitanud mitmeid ärisid. Viimastel aastatel on ta aktiivselt investeerinud ka erinevatesse varaklassidesse.
  • Laura Kassin – Koolitaja, personalileidja, värbamisspetsialist, ettevõtja, konsultant. Laural on personaliotsingu vallas kogemusi juba pea 10 aastat. Tema peamine missioon on viia kokku kasvavad väikeettevõtted ning tublid töötajad, et edendada Eesti ettevõtlust ning tõsta töörahulolu ja avada rohkem töötajate potentsiaali. Laura on Starfish Academy Siseringi ja BNI liige.

Ajakava:

  • 23.10 Vallo Arumäe kell 12:00-13:00
    Kuidas luua kapitali läbi ettevõtte ja seda targalt investeerida?
  • 24.10 Priit Valk kell 12:00-13:00
    Kuidas luua ja arendada kriisikindlat ettevõtet?
  • 25.10 Urmas Sõõrumaa kell 12:00-13:00
    Kuidas kindlustada end majanduskriisiks ehk õppetunnid kriisist võitjana väljumiseks.
  • 26.10 Live küsimused-vastused kell 12:00-13:00
    Küsimused ja vastused. Esinejate omavaheline arutelu.

Rohkem infot siit!

Head Uudised GoodNews