1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tasuta veebiseminar: kuidas koguda 10 000 € investeerimiseks?
Tasuta veebiseminar: kuidas koguda 10 000 € investeerimiseks?

Tasuta veebiseminar: kuidas koguda 10 000 € investeerimiseks?

Rahalise vabaduse ekspert ja Starfish Academy asutaja Vallo Arumäe viib 8. juunil läbi tasuta veebiseminari „4 strateegiat, kuidas koguda 10 000 € oma esimese või järgmise investeeringu tegemiseks“.

Foto: Karen Härms

Piiravatest rahalistest uskumustest vabanedes võib jõuda märkimisväärsete tulemusteni

Arumäe tõdeb, et paljud seisavad silmitsi piiravate rahauskumustega, sest rahatarkust ei ole meile keegi õpetanud. „Kas oled jõudnud oma elus arusaamale, et senine mõtteviis takistab sul täieliku potentsiaali saavutamist? Üritad sissetulekut suurendada, kuid ületundide tegemine ei too tulemusi… Heade eelduste saavutamiseks oled võtnud laenu, kuid sellest on saanud halb võlg ning on pigem koorem õlgadel. Starfish Academys teame, et edu saavutamiseks on toetav keskkond ülioluline, kuid igaüks ei tea, kuidas seda enda jaoks luua,“ sõnab ta.

Paljud seisavad silmitsi piiravate rahauskumustega, sest rahatarkust ei ole meile keegi õpetanud.

Foto: Karen Härms

Uuringud näitavad, et inimesed, kellel on positiivsed tõekspidamised rahast ja nende võimest seda rohkem teenida, saavutavad suurema tõenäosusega rahalist edu.
„Mida kauem hoiad piiravaid rahalisi uskumusi endas, seda raskemaks muutub finantsvabaduse saavutamine. Pea meeles, et väikesed muudatused võivad viia märkimisväärsete tulemusteni,“ ütleb Arumäe.

Veebiseminaril räägibki ta, kuidas iga ühel on võimalik alustada investeerimisega, olenemata majanduslikust olukorrast ja luua algkapital nullist 10 000 euroni.

Veebiseminaril saab teada:

  • Kuidas vabaneda piiravatest rahauskumustest oma mõtteviisis,
  • kuidas suurendada oma sissetulekuid, tehes vähem erinevaid tegevusi,
  • kuidas asendada halb võlg hea võlaga,
  • kuidas toetav keskkond garanteerib edu,
  • praktilise tööriista esimese sammu astumiseks majandusliku iseseisvuseni.

Rohkem infot siit!

Head Uudised GoodNews