1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA WEBINAR I Kuidas äris ja investeerimises kiiremini edu saavutada?
TASUTA WEBINAR I Kuidas äris ja investeerimises kiiremini edu saavutada?

TASUTA WEBINAR I Kuidas äris ja investeerimises kiiremini edu saavutada?

18. augustil kell 18 toimub tasuta veebiseminar, kuidas äris ja investeerimises kiiremini edu saavutada ilma, et peaksid ise kõik välja mõtlema? Koolituse läbiviija ja Starfish Academy asutaja Vallo Arumäe sõnul on paljude inimeste suureks sooviks saavutada rahaline sõltumatus – olukord, kus ei pea rahaasjade pärast muretsema. „Teekond rahalise vabaduseni koosneb tegelikult lihtsatest ja väikestest harjumuste muutmisest ja eeldab teistsugust mõtteviisi,“ lausub ta.

Koostegemises peitub jõud

Veebiseminari külaliseks on ettevõtja Rivo Kütt, kes räägib, kuidas jõudis sinna, kus ta täna on ning jagab, mis on tal tulevikus plaanis. Rivo lõpetas 2006. aastal Mereakadeemia ning omandas laevajuhi ja inseneri eriala. Mees merd ei soovinud sõitma minna, kuid oli soov hakata maa peal tegutsema. Tulevase ettevõtja naine oli raamatupidaja ning sealt tuligi idee, et alustada raamatupidamise teenuseosutamisega.

Täna Starfish Academy Siseringis tegutsev Rivo tegeles raamatupidamisega põhitöö kõrvalt. 2007. aastal hakkas ta ettevõtluse peale mõtlema. Õppimine ja ettevõtlus käisid käsikäes. Kuid samal ajal tekkisid siiski piiravad uskumused ja Rivo seadis iseendale takistusi nagu ”ma ei saa ettevõtlusega hakkama ja mul pole piisavalt vahendeid, et ära elada.”

Suure tahtega läks ta raamatupidamisbüroosse tööle, mis oli turvaline, kuid samas ka õppimise koht. Mees soovis teenusepakkumises muudatusi teha, kuid sai alati juhtkonnalt vastuseks ”ei.” Töömesilane sai ka teistesse büroodesse pakkumisi, kuid otsustas, et ei pea mitte kedagi teist teenima. Rivo hakkas ise kohe meeskonda looma ja äri tegema.

Pärast Starfishiga liitumist hakkas Rivo aktiivsemalt investeerima, uurima krüptot, aktsiaid ja muid investeerimise võimalust. Viimase aasta AHAA moment oli investeerimise pisikene nipp, kuidas kasumi vahepeal välja võtmine loob igavese rahavoo.

Siseringis taasavastas Rivo, et koostegemises peitub jõud ja ennast tuleb ümbritseda asjast huvitatud inimestega.

Ümbritse end toetava keskkonnaga

„Oluline on ka luua enda ümber toetav keskkond, kes sinu plaane toetab. Investeerides võib olla ümber mitmeid inimesi, kes ütlevad, et investeerimine on riskantne. Seetõttu tasuks leida inimesed, kes sind toetavad. Raha on selline asi, millest inimesed üksteisega väga ei räägi ja ei sega. Et seda teha, peaks olema usaldusväärne seltskond,“ soovitab koolituse läbiviija Arumäe.

Online koolitusel läbivõetavad teemad:

  • Kuidas alustada ettevõtlusega põhitöö kõrvalt.
  • ​Kuidas ära tunda õige hetk palgatööst loobumiseks.
  • ​Kuidas leida enda ümber toetav keskkond ja inimesed.
  • Kuidas koos investeerides saavutada kõrgem tootlus.
  • ​​Praktilise tööriista isikliku finantseesmärgi seadmiseks.
Head Uudised GoodNews