1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 siseneb koduinterneti pakkujate turule
Tele2 siseneb koduinterneti pakkujate turule

Tele2 siseneb koduinterneti pakkujate turule

LaptopTele2 hakkab klientidele pakkuma kahte piiramatu andmemahuga koduinterneti paketti, et inimesed võiksid kodudes püsiühendusest loobuda.

„Tele2 uued internetipaketid on suunatud kodudesse, kus samaaegselt kasutavad internetti paljud pereliikmed mitmetes erinevates seadmetes. Kuna uued paketid on piiramatu andmemahuga, võivad pered kasutada internetti nii palju kui tarvis ja mitte mõelda mahtudele, mis lastel kulub näiteks videote vaatamisele või arvutimängude mängimisele,“ selgitas Tele2 tootedirektor Katrin Aron ja lisas, et olenemata kasutatud mahust on kuutasu alati sama soodne.

Piiramatu mahuga koduinterneti pakettidega soovib Tele2 siseneda uuele turule ja pakkuda DSL interneti ehk kaabelühenduse pakkujate kõrval tänapäevast alternatiivi.

„Tulevik kuulub mobiilsele internetile, mille keskmised kiirused on juba täna paremad kui püsiühenduse puhul. Nüüd, mil on murtud viimane barjäär ja ka mobiilne internet võimaldab kodus piiramatut netis surfamist, võivad pered kodudes kaabelinternetist loobuda,“ ütles Aron.

Aroni sõnul räägib mobiilse internetilahenduse kasuks liikuvus ehk võimalus võtta internet suveks suvilasse kaasa või jätkata pärast kolimist internetikasutust uues asukohas.

Tele2 koduinternet on teiste mobiilioperaatorite pakutavatest piiramatutest pakettidest soodsam ning paindlikum, kuna internet pole seotud ühe aadressiga.

20,99-eurose kuumaksuga piiramatu pakett Koduinternet võimaldab allalaadimiskiirust kuni 30 Mbit/s. Paketivalikusse lisandub ka Unlimited pakett, mis toob eriti nõudlikutele internetitarbijatele kuutasuga 38,99 eurot koju kätte limiteerimata andmemahu piiramatu alla- ja üleslaadimiskiirusega. Mõlema piiramatu mahuga pakettidega liitujatele annab Tele2 tasuta ruuteri.

Ühtlasi muudab Tele2 ka olemasolevate kodukasutuseks mõeldud internetipakettide hindasid ja mahtusid kliendile soodsamaks. Lisainfo nendest pakettidest on leitav Tele2 kodulehelt.

Head Uudised GoodNews