1. Avaleht
  2. Toode
  3. Terves maailmas on kampaania Movember partneriks PlayStation®
Terves maailmas on kampaania Movember partneriks PlayStation®

Terves maailmas on kampaania Movember partneriks PlayStation®

PS4_movemberKa Eestis leiab igal aastal novembrikuus aset heategevuslik kampaania Movember, mis juhib tähelepanu meeste tervisele tervisele ja eeskätt eesnäärme vähi kiirele levikule Eesti meeste seas.

Sony Computer Entertainment Euroopa (SCEE) teatas, et PlayStation® on Movember kampaania ametlik ülemaailmne partner, et aidata tõsta eesnäärme- ning munandivähi ja meeste vaimse tervise alast teadlikkust novembrikuus. Iga-aastane Movember julgustab mehi mitte ainult Eestis, vaid ka mujal maailmas kasvatama vuntse 30 päeva, et sel viisil ühiskondliku tähelepanu pälvida ja samas aidata koguda annetusi meeste tervise edendamiseks.

”Meil on äärmiselt hea meel olla osa Movembrist. PlayStation® pere võtab hea meelega osa sellest vaimukast viisist juhtimaks tähelepanu meeste terviseprobleemidele; ka meie ettevõttes kasvatab pea iga mees endale novembris vuntsid just sellel õilsal eesmärgil,” kommenteerib PlayStation® Eesti esindaja, Imre Villmann.

Kampaania tarbeks lõi auhinnatud illustraator Tom Mac ka Movember versioonid tuntud ja armastatud PlayStationi mängude tegelaskujudest nagu Sackboy (LittleBigPlanet™), Ellie (The Last of Us™) ja Delsin (InFamous™). Kõik tegelaskujud avalikustatakse PlayStation Eesti fännilehel (https://www.facebook.com/PSEesti), samuti leiab lisainfot PS Blogist (http://blog.eu.playstation.com).

Ettevõttest Sony Computer Entertainment Europe Ltd

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), mis baseerub Londonis, on mängu- ja meelelahutuskonsoolide PlayStation®4 (PS4®) ning PlayStation®3 (PS3®) ja kaasaskantavate meelelahutusseadmete PlayStation®Vita (PS Vita) ning PSP™ (PlayStation®Portable) ja PSN tark- ning riistvara distributsiooni-, turundus- ja müügitegevuste eest vastutav ettevõtte 109 riigis Euroopas, Lähis-Idas, Aafrikas ja Okeaanias.

SCEE on teinud revolutsiooni kodumeelelahutuses peale PlayStation® konsooli lansseerimist aastal 1994. PlayStation®4 redefineerib mängukogemuse võimsa graafika ja kiirusega, personaliseeritud ning intelligentsete sotsiaalsete võimalustega ning lisab mängule mitmeid dimensioone. PS Vita on ainulaadne ja revolutsionäärne kaasaskantav mängukonsool, mis on kombinatsioon sotsiaalsetest võludest, kiirest ühenduvusest ja reaalsest elust. PS3® on arvutisüsteemi edasiarendus, mis hõlmab endas võimast Cell Broadband Engine mootorit ja RSX protsessorit. PSP® on kaasaskantav meelelahutussüsteem, mis lubab kasutajal nautida kõiki 3D mängude võlusid kõrgkvaliteetse video vahendusel ja pakub taustaks hi-fi stereo heli. SCEE edastab PlayStation® võlusid läbi PlayStation®Mobile võrgustiku erinevatele operatsioonisüsteemidele.  Samuti arendab, distributeerib ning turundab ettevõte meelelahutustarkvara eelmärgitud formaatide tarbeks ja tegeleb kolmandatele osapooltele litsentsi edastamise küsimustega.

Head Uudised GoodNews