1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. The Banker nimetas LHV taas parimaks pangaks Eestis
The Banker nimetas LHV taas parimaks pangaks Eestis

The Banker nimetas LHV taas parimaks pangaks Eestis

Mainekas pangandusajakiri The Banker valis 2021. aasta parimaks pangaks Eestis LHV, mis on LHV võit kolmandat aastat järjest.

LHV-le tõid tänavu tunnustuse jätkuvalt kiire kasv, tugevad majandustulemused ja uuenduslikud pangateenused, aga ka panus rahatarkuse edendamisse.

Panga juhatuse esimees Kadri Kiisel lausus, et see on tunnustus kogu LHV-le. „Selleks, et teha parimat panka, tuleb suurelt mõelda ja ette võtta. Aga et seejuures ka edukas olla, on vaja häid inimesi ja nende usaldust. Meie töötajad, kliendid ja investorid on kolm peamist tugisammast, tänu kellele oleme saanud nii kiiresti kasvada ja seejuures endale omase uuendusmeelsuse säilitada. Järgmise aasta väljakutsed, kasvu ja klientide üllatamise kõrval, on peamiselt seotud kvaliteediga ja parima teenuse pakkumisega. Kliendid ootavad meilt lisaks innovatsioonile ka parimaid toimivaid pangateenuseid ja sellele keskendumegi,“ ütles Kiisel.

The Bankeri korraldatavad aasta parima panga valimised ehk Bank of the Year Awards on iga-aastane konkurss, mida pangandusvaldkonnas alati jälgitakse. Konkursi käigus hinnatakse maailma juhtivaid panku nende kasumiteenimise võimekuse, strateegilise edu ja teenuste taseme põhjal. Parimad selgitatakse välja nii ülemaailmselt, regionaalselt kui ka riikide lõikes. Maailma parimaks pangaks tunnistati tänavu Singapuri päritolu DBS ning Kesk- ja Ida-Euroopa parimaks OTB Group.

Ajakiri The Banker on Financial Timesile kuuluv juhtiv pangandus- ja finantsajakiri, mis ilmub alates 1926. aastast. The Bankerit levitatakse enam kui 180 riigis. Lisaks pangandus- ja majandussisu pakkumisele ja parimate tunnustamisele peab The Banker ka maailma pankade edetabelit.

Head Uudised GoodNews