1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Timbeco Woodhouse võitis „Unistuste Tööandja“ konkursil vastutustundliku ettevõtluse eriauhinna
Timbeco Woodhouse võitis „Unistuste Tööandja“ konkursil vastutustundliku ettevõtluse eriauhinna

Timbeco Woodhouse võitis „Unistuste Tööandja“ konkursil vastutustundliku ettevõtluse eriauhinna

Timbeco Woodhouse võitis_Unistuste Tööandja_konkursil vastutustundliku ettevõtluse eriauhinnaSaku vallas tegutsev puitmajatootja Timbeco Woodhouse võitis eelmise nädala „Unistuste Tööandja“ konkursil Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi poolt välja antud eriauhinna. Ettevõttele tõi tunnustuse jätkusuutliku töökeskkonna loomine, kus oma inimestesse investeerimist tähtsustatakse.

Timbecos hinnatakse paindlikku ja perekeskset töökorraldust. Olulisel kohal on meeskonna ühisüritused, samuti ka peresid kaasavad sündmused. Ettevõtte jaoks on tähtis hoolitseda töötajate tervise eest – lisaks tervisekontrollile ja õigete töötingimuste tagamisele soodustatakse sportimist ja osaletakse üheskoos rahvaspordivõistlustel.

Pikaajalisi töösuhteid väärtustatakse ning tähistatakse vastavalt. Sisekliimast paistab silma veel kõigi töötajate kaasamine ja võrdne kohtlemine ametipositsioonist sõltumata. Ettevõtte juhid mõistavad, et iga töötajaga kaasneb vastutus mitte ainult töötaja enda ees, vaid ka nende pere ees.

Miks just Timbeco Woodhouse?

Töökeskkonna jätkusuutlikkuse tagamiseks oma inimestesse panustamise vajalikkust mõistavad paljud, küll aga väärib Timbeco puhul kiitust oskus seda ettevõttest rääkides esile tuua, kasvõi firma kodulehel.

Eriauhinnaga kaasnes pääs Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi poolt kevadel avatavasse ärisektori arenguprogrammi, kus ettevõtteid töö-, pere- ja eraelu tasakaalu meetmete paremal sisseseadmisel toetatakse.

Head Uudised GoodNews