1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Top Connect kasvatas müügitulu
Top Connect kasvatas müügitulu

Top Connect kasvatas müügitulu

Eesti suurima telekommunikatsiooniteenuste eksportija Top Connect OÜ müügikäive kasvas 2012. aastal 3% võrra 67,8 miljoni euroni. Ettevõtte puhaskasum moodustas möödunud aastal 9,31 miljonit eurot, jäädes samale tasemele 2011. aastaga.

Top Connect OÜ suuromaniku ja tegevjuhi Max Rivshini kinnitusel tegi ettevõte 2012. aastal märkimisväärseid investeeringud põhivarasse ja infrastruktuuri arendamiseks. „Telekomi-sektor areneb kiirelt ning selleks vastata uute teenuste, võimaluste, kiiruste ja töökindlusega klientide soovidele, on mahukad investeeringud vältimatult vajalikud,“ kommenteeris Rivshin.

Käesoleval aastal näeb ettevõte ärimahtude kasvu Aasia turgudel. „Selleks arendasime 2012. aastal välja oma tehnilise keskuse ja ühenduspunkti Hong Kongis,“ sõnas Rivshin. „Koduturgudel – Eestis, Lätis ja Leedus jätkame aktiivset laienemist tervikliku andme- ja kõneside osutajana B2B-sektoris,“ lisas ta.

Rivshini kinnitusel on Top Connecti fookuses eelkõige need ärikliendid, kes soovivad efektiivselt kasutada kõiki kaasaegse telekommunikatsioonisektori tehnilisi võimalusi. „Julgen kinnitada, et mida rahvusvahelisem on meie klientide äritegevus, seda konkurentsivõimelisem on teenusteportfell ja hind, mida Top Connect pakkuda suudab,“ kinnitas Max Rivshin.

Top Connect on suurim telekommunikatsiooniteenuste eksportija Eestis. Ettevõtte müügitulust kaks kolmandikku moodustab välisturgudel osutatud telekommunikatsiooniteenuste maht. 57% Top Connecti käibest pärineb EL-riikidest ning 43% turgudelt Euroopast väljaspool, sh teenuste eksport Venemaale 43%, Ukrainasse 21% ning 20% Austraaliasse ja Ameerika Ühendriikidesse. Kokku osutab ettevõte telekommunikatsiooniteenuseid 67 riigis üle kogu maailma.

Top Connect on Äripäeva poolt koostatavas Eesti ettevõtete edetabelis (TOP 100) kuulunud kolmel  viimasel aastal 20-ne parima Eesti ettevõtte sekka ning tunnistatud juhtiva majanduslehe poolt eelmisel aastal parimaks telekommunikatsiooniettevõtteks Eestis. Ettevõttele kuuluvad 100% osalusega ettevõtted CSC Telecom Lätis ja Leedus.

Head Uudised GoodNews