1. Avaleht
  2. Toode
  3. Turule tuleb uuendatud Peugeot Boxer
Turule tuleb uuendatud Peugeot Boxer

Turule tuleb uuendatud Peugeot Boxer

Peugeot BoxerPeugeot toob turule uuendatud tarbesõiduki Peugeot Boxer, mis on disainitud vastama kasutaja erinevatele vajadustele ning kõrgetele nõudmistele kvaliteedi ja madalate hoolduskulude osas. Uue Peugeot Boxer’i puhul on märksõnadeks segmendi madalaimad hoolduskulud, madalaim kütusekulu ja parim kandevõime. Valida saab erinevate kereversioonide vahel. Mugavamaks ja ohutumaks sõiduks on sõidukisse lisatud modernseim tehnoloogia.

Peugeot Boxerit on kohandatud kasutajate tagasiside alusel ning parandatud vastupidavust ja töökindlust. Peugeot Boxeri uue mudeli testmiseks sõideti autoga 4 miljonit kilomeetrit ekstreemsetes tingimustes, nii täiskoormuse, osalise koormuse kui tühja kaubikuga. Tehases viiakse igal Peugeot Boxeril läbi 1800 väiksemat funktsionaalset kontrolli.

Võrreldes eelneva mudeliga on parandatud erinevaid omadusi:

  • Tugevdatud kerestruktuur
  • Uuendatud esivõre tagamaks mootorile parema jahutuse
  • Liuguste parandatud mehhanismid ja tugevdatud tagauksed
  • Täiustatud pidurisüsteem ja vedrustus
  • Uuenenud sissepritsesüsteem

Peugeot Boxer_2Peugeot Boxer on väljendusrikka ja modernse välimusega. Esiküljel torkab silma voolujooneline kapott ja Peugeot 308’st inspireeritud lai metalne iluvõre. Esituled sisaldavad standardseid päevatulesid ja valikuna LED tulesid. Väljaulatuv kaitseraud pakub maksimaalset kaitset.

Boxer pakub esmaklassilist juhitavust ja kontrolli ning turvalisuse taste. Uuenenud Boxeri standardvarustusse kuuluvad: elektrooniline stabiilsuskontroll (ESP) koos veojõukontrolliga (ASR), ABS pidurid, elektrooniline pidurdusjõu jaotus (EBD) ja hädapidurdusvõimendi (EBA).

Lisavarustusse kuuluvad:

  • 5” värviline puuteekraan koos bluetooth hands-free´ga ja muusika voogedastusega
  • Tahavaatekaamera
  • Navigatsioonisüsteem´
  • Sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus
  • Mägipidur
  • Rehvirõhuandurid jpm.

Peugeot Boxer_3Uuenenud Boxer on saadaval kolme erineva teljevahega (3m, 3,45m või 4,04m), 4 erinevas pikkuses (L1,L2,L3, L4) ja kolmes erinevas kõrguses (H1,H2,H3), mis teeb kokku 7 erinevat kereversiooni 8st kuni 17 kuupmeetrini. Kaubaruumi Laius on rekordiline 1,87 meetrit. Lisaks on valikus šassii ja madel versioonid ning 9-17 kohalised bussid.

Peugeot Boxer on madala laadimislävega, et muuta kaubalaadimine lihtsaks ja kiireks toiminguks. Lisavarustuses on 270° avanevad tagauksed.

Uue Peugeot Boxeri mootorivalikusse kuuluvad 3 võimsuses (110hj, 130hj, 150hj) 2.2 liitrine ning 177hj 3.0 liitrine HDi diiselmootorid. Tänu eelmainitud parendustele on keskmine kütusekul vähenenud 1,3l/100 km ja CO2 emisioon 34g/km.

Uuendusena on 130hj ja 150hj mootorid saadaval Stop&Start süsteemiga, mis võimaldab kütust kasutada efektiivseimalt, vähendades kütusekulu linnasõidul veel 0,5l/100km ja CO2 emissiooni 5g/km.

Mitemetest täiendustest tulenevalt on uuel Boxeril hoolduskulud on ühed väiksematest turul.

Uus Peugeot Boxer jõuab Eestis müügile 2014. aasta suvel.

Head Uudised GoodNews