1. Avaleht
  2. Uudis
  3. TV3 Grupp Eesti turundusdirektori ametisse asub Kätlin Kontor-Kirss
TV3 Grupp Eesti turundusdirektori ametisse asub Kätlin Kontor-Kirss

TV3 Grupp Eesti turundusdirektori ametisse asub Kätlin Kontor-Kirss

Tänasest alustab TV3 Grupp Eesti turundusdirektori ametikohal Kätlin Kontor-Kirss, kes hakkab juhtima kogu grupi turundusmeeskonda ja vastutama TV3 Grupp Eesti telekanalite, raadiojaamade ning online-brändide strateegia väljatöötamise, brändingu ja turunduse ning kommunikatsiooni juhtimise eest.

Juuraharidusega Kätlin Kontor on töötanud mitmes Eesti meediamajas ning olnud meedia ja turundusega seotud pea 25 aastat. Tema tegemised televisioonis said alguse just TV3s, kus ta alustas saatepäevadiktorina ja oli ka Star FM ja Power Hit Radio uudistetoimetaja. Oma karjääri jooksul on ta kirjutanud ja turundanud mitmeid populaarseid seriaale nagu „Kelgukoerad”, „Pilvede all”, „Kartulid ja apelsinid”, „Üheotsapilet”, „Sinu, minu, meie”, „Kümme kümnest” ning filme „Pilvede all. Neljas õde”, „Õigus õnnele” ja „Salmonid”. Eesti suurimal loovusfestivalil Kuldmuna on Kätlin pälvinud enda tööde eest kaks kuldset muna, lisaks 2014. aasta Digiteo auhinna sarja eest „Kartulid ja apelsinid“. Kätlin on olnud Baltikumi suurima mänguväljakute tootja turunduspartner ja brändijuht, muuhulgas ka ghost writer  valimiskampaaniates ning on jätkuvalt rahvakohtunik Harju Maakohtus.

„Suur rõõm, et TV3 Grupp Eesti meeskonnaga liitub Kätlin, kes omab pikka ja laiapõhjalist kogemust nii turundus- kui ka televisioonivallas ning tunneb hästi meediavaldkonda,“ tundis heameelt TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur. „TV3 Grupp Eesti on selle aasta algusest ühendanud kõik oma tütarettevõtted ja sellest tulenevalt loonud turundusüksuse, kus juhitakse kõiki grupi meediabrände. Kätlin toob meeskonda oma pikaajalised kogemused ja parimad praktikad, mis aitavad veel paremini TV3 Grupp Eesti turundusstrateegiat planeerida ja ellu viia,“ kommenteeris Suur.

„Väga suur rõõm on tagasi tulla majja, kust minu teleteekond kunagi alguse sai. Turundamine ja bränding on käinud kaasas kõigi minu seniste töödega meediavaldkonnas ning suure elevuse ja pühendumisega rakendan oma kogemused nüüd TV3 Grupp Eesti hüvanguks,“ sõnas Kätlin Kontor-Kirss .

TV3 Grupp Eesti telekanalite turundus-ja kommunikatsioonijuhi positsioonil jätkab endiselt Annely Adermann.

Head Uudised GoodNews