1. Avaleht
  2. Toode
  3. Uued Electrolux Ergorapido tolmuimejad muudavad koristamise lihtsamaks kui eales varem
Uued Electrolux Ergorapido tolmuimejad muudavad koristamise lihtsamaks kui eales varem

Uued Electrolux Ergorapido tolmuimejad muudavad koristamise lihtsamaks kui eales varem

Electrolux ZB3010 18V Li-Ion steel blue metallic kitchen inuse handheld
Uus Ergorapido tolmuimeja
Foto: Electrolux

Ergorapido juhtmeta tolmuimeja uue seeria täiustatud mudelid on tõhusamad, vastupidavama akuga, aitavad kasutajal säästa aega ja muudavad koristamise märksa lihtsamaks.

Erinevalt tavalistest tolmuimejatest, mis on puhastamiseks tarvis hoiupaigast välja tirida, võib stiilse välimusega ja kompaktset Ergorapido tolmuimejat hoida toa nurgas, kus see on alati käepärast, et vajadusel maha läinud mustus kiirelt eemaldada. „Kuna Ergorapidot hoitakse erinevalt tavapärastest tolmuimejatest toas lahtiselt, siis on ka tarbija nõudmised sellele pisut erinevad ning lisaks funktsionaalsusele soovitakse ka visuaalselt ilusat seadet, mis sobib koduga kui sisustuselement. Uue seeria masinad ei võta palju ruumi, on stiilse välimusega ning saadaval kümnes erinevas värvitoonis, et iga kasutaja leiaks endale meelepärase,“ sõnas Electrolux Eesti müügijuht Margus Peetris.

Uus Ergorapido tolmuimeja  Foto: Electrolux
Uus Ergorapido tolmuimeja
Foto: Electrolux

Tänu seadme kergele kaalule ja juhtmeta tehnoloogiale võib kasutaja Ergorapido tolmuimejaga koristades liikuda hõlpsalt ühest toast teise ilma, et peaks pistikupesa vahetamiseks koristamist katkestama. Uues seerias on saadaval neli erinevat mudelit erineva eelarve ja vajadustega kasutajale hinnaklassis 129-230 EUR.

„Ergorapido seeriat iseloomustab ennekõike kasutuslihtsus ja –mugavus. Uute täienduste hulgas tasuks esile tõsta kindlasti veelgi paranenud manööverdamisvõimet, tolmuimeja otsiku rullharja isepuhastuvat funktsiooni, mis eemaldab harjale kogunenud juuksekarvade ja mustuse pusa vaid hetkega ning fakti, et uue seeria Ergorapido mudelid seisavad ise püsti ilma igasuguste abiseadmete, dokkide ja muude vahenditeta,“ lisas Peetris.

Ergorapido uue seeria mudelid jõuavad Eestis müüki maikuus.

Head Uudised GoodNews