1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUED JOOGID PÕLTSAMAALT! A-, C-, D-, ja E-vitamiinide ning ženšenniga
UUED JOOGID PÕLTSAMAALT! A-, C-, D-, ja E-vitamiinide ning ženšenniga

UUED JOOGID PÕLTSAMAALT! A-, C-, D-, ja E-vitamiinide ning ženšenniga

Põltsamaa Jõhvika-mustikajookEesti juhtiv joogivalmistaja Põltsamaa Felix laiendas mahlatoodete sortimenti ning tõi turule uudsed Eestis toodetud funktsionaalsed mahlajoogid, mis sisaldavad A-, C-, D-, ja E-vitamiine ning looduslikke aineid.

Põltsamaa Felix varustas Eesti poeletid kahe uue mahlajoogiga: jõhvika-greibi ja jõhvika-mustika maitsega.

Põltsamaa jõhvika-greibijook sisaldab ženšenni ekstrakti ja C-vitamiini, mis annavad looduslikku energiat, vähendavad väsimust, hoiavad erksana ning toetavad immuunsüsteemi.

Põltsamaa jõhvika-mustikajoogis sisalduvad vitamiinid A, C, D, ja E on igapäevased vajalikud vitamiinid, mis turgutavad immuunsussüsteemi: vitamiin A aitab teravdada nägemist, vitamiin D tugevdab luid, hambaid ja lihaseid, vitamiin E aitab kaitsta гakke oksüdatiivse stгessi eest ning vitamiin C aitab kaasa näгvisüsteemi talitlusele.

Põltsamaa Jõhvika-greibijook“Tervislik eluviis on moes ning igapäevast toidulauda kattes teevad Eesti inimesed väga teadlikke valikuid. Esimesi funktsionaalseid tooteid hakkasime pakkuma selle aasta alguses, kui tõime turule teadlastega koostöös arendatud Pai Pluss smuutid. Tarbijad võtsid need väga hästi vastu, mis andis meile julguse arendada funktsionaalset tooterühma vitamiinide ja looduslike ainetega rikastatud mahlajookide näol,” ütles AS Põltsamaa Felix turundusdirektor Marek Viilol.

Põltsamaa uued vitamiinidega rikastatud mahlajoogid on säilitusainetevabad, naturaalsed ja tervislikud – ühest klaasist saab 30% päevasest vitamiinide vajadusest.

2014. aasta alguses arendas Põltsamaa Felix koostöös Eesti Maaülikooli teaduritega välja esimesed Eestis toodetud funktsionaalsed smuutid, mis sisaldavad kaltsiumi ja B-rühma vitamiine. Põltsamaa Felix laiendas funktsionaalsete smuutide sarja Pai Pluss tänavu septembris, lisades tootevalikusse uue jõhvika-õuna hommikusmuuti jogurti, kiudainete ja B-rühma vitamiinidega.

Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all. Põltsamaa Felix on suuruselt teine eestimaine mahlatootja.

Head Uudised GoodNews