1. Avaleht
  2. Toode
  3. Uued Reval Chocolate trühvlid üllatavad luksšokolaadiga
Uued Reval Chocolate trühvlid üllatavad luksšokolaadiga

Uued Reval Chocolate trühvlid üllatavad luksšokolaadiga

RCSel kuul jõudsid poelettidele uued Eesti kvaliteettrühvlid nimega Reval Chocolate, milles kasutatakse Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona maailmaklassilist toorainet ning mida viimistletakse ükshaaval käsitsi.

Reval Chocolate trühvlite näol on tegu enam kui 20-aastase kogemusega Reval Kondiitri magusameistrite uue tooteliiniga. Esialgu valmisid viis eri sisuga kommikarpi: klassikalise maitsega trühvlid “Alati armunud”, vürtsikad trühvlid “Terava keelega”, alkoholiga trühvlid “Kerge suminaga”, marja- ja puuviljamaitselised trühvlid “Patuselt magus” ning saabuvat pühadeperioodi tähistavad jõulutundega trühvlid “Püha öö”.

RC2Reval Kondiitri juhi Anri Treifeldti sõnul on iga üksik trühvel valmistatud suure hoole ja armastusega ning on enne pakendamist parima väljanägemise nimel käsitsi viimistletud ja kaunistatud. “Kõige hõrguma maitse tagab trühvlitele aga nende tooraine, sest nende valmistamisel on kasutatud ainuüksi Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona maailmaklassilist toorainet,” kinnitas Treifeldt.

Reval Chocolate kommikarpidest leiab lisaks traditsioonilisematele maitsetele nagu martsipan või kookos ka palju uusi ja omapäraseid maiuseid – näiteks tšilli, ingveri, oliivi-pipra, soola-karamelli või maasika-basiiliku maitsega trühvlid. Uued Eesti trühvlid on müügil kõigis Reval Cafédes ning kõigis suuremates toidupoodides.

Head Uudised GoodNews