1. Avaleht
  2. Äri
  3. Uuel aastal rahaasjad korda! Vallo Arumäe korraldab tasuta koolituse, kuidas panna raha enda eest tööle
Uuel aastal rahaasjad korda! Vallo Arumäe korraldab tasuta koolituse, kuidas panna raha enda eest tööle

Uuel aastal rahaasjad korda! Vallo Arumäe korraldab tasuta koolituse, kuidas panna raha enda eest tööle

Kuidas vabaneda investeerimishirmust ja panna raha enda eest tööle? Starfish Academy asutaja ja rahalise vabaduse ekspert korraldab 6. jaanuaril tasuta koolituse “Kuidas vabaneda investeerimishirmust ja panna raha enda eest tööle?”, mis just nendele teemadele keskendub.

Mis võimalusi peale palgatöö veel on?

Arumäe tõdeb, et suurem osa inimesi rajab oma tuleviku palgatööle. Kahjuks ei ole see päris turvaline teekond. Palju kindlam on ise oma raha juhtida. Nii ei sõltu sa tööandjast ja omad ka rohkem vaba aega. Ta tõdeb, et loomulikult on palgatööl käimisel oma võlu, kuid paraku tehes ainult palgatööd ei kontrolli me enda igapäevaelu lõpuni ise. Seetõttu jääme kinni kohustustesse ja takerdume “orav rattas” elustiili. Veel ohtlikum on asjaolu, et töö kaotuse korral tabab meid üldjuhul paari kuuga rahaline kriis!

Aga mis on võimalused sõltumatuse suurendamiseks?

“Me elame ajaloos enneolematult suurte võimalustega perioodil ja uksed on sulle praegu rohkem avatud, kui kunagi varem!” kinnitab Arumäe. Ta selgitab, et tänu internetile võid mugavalt kasvõi iga päev oma finantsteadmisi arendada, edukalt investeerida ja leida uusi võimalusi oma jõukuse suurendamiseks.

Üks hea liigutus edu nimel on registreeruda veebiseminarile ja saada teadmisi, kuidas kõige kiiremini investeerimisega algust teha.

Me elame ajaloos enneolematult suurte võimalustega perioodil ja uksed on sulle praegu rohkem avatud, kui kunagi varem!

Veebiseminaril saab teada:

  • Miks investeerimine ei ole riskantne.
  • ​Millised ettevalmistavad sammud aitavad kiiremini investeerimisega algust teha.
  • Praktilise tööriista isikliku finantsolukorra parandamiseks.
  • ​Kuidas eristada häid tehinguid halbadest?

Veebiseminaril räägib Arumäe, mis on peamised põhjused, mille tõttu enamus inimesi investeerimisega ei alusta ning kuidas saab neid takistusi vältida.

Ta selgitab, kuidas on võimalik edukalt alustada isegi väikeste summadega. Samuti õpetab, mis vahe on soovitusel ning päriselt kasulikul tehingul.

Vallo Arumäe
Rahalise vabaduse ekspert

Vallo Arumäe on Starfish Academy asutaja, ettevõtja, mentor ja treener. Viimased kümme aastat on Vallo keskendunud enesearengule, õppides otse maailma parimatelt erinevates valdkondades Tänaseks on Vallo viinud õpitud teadmised oma igapäeva ellu, saanud rahaliselt vabaks ja inspireerib jätkuvalt sellega ka teisi.

Head Uudised GoodNews