1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Uus äriklassi hotell Solo Sokos Hotel Estoria avab uksed aprilli alguses Tallinna linnasüdames
Uus äriklassi hotell Solo Sokos Hotel Estoria avab uksed aprilli alguses Tallinna linnasüdames

Uus äriklassi hotell Solo Sokos Hotel Estoria avab uksed aprilli alguses Tallinna linnasüdames

Uus äriklassi hotell Solo Sokos Hotel Estoria avab uksed aprilli alguses Tallinna linnasüdamesHotelli kõik toad kuuluvad Superior-klassi, kokku 93 tuba kolmel korrusel Viru hotelli ja Viru keskuse vahel. Hotellikülaliste kasutuses on lounge igal korrusel, otsepääs konverentsikeskusse, restoranid ja palju muid teenuseid. Estoria eesmärgiks on pakkuda külalistele privaatset oaasi otse kesklinnas nii ärikohtumisteks kui rahulikuks puhkuseks, täiuslikult funktsioneerivat keskkonda ja personaalset teenindust ning lisaväärtusena sissevaadet Eesti ja Eesti lugude juurde.

Eesti sisustusarhitekt Sigrid Valgma tehtud sisekujunduses on kasutatud ainult kõrgkvaliteetseid materjale, minibaar ja vannitoakosmeetika on komplekteeritud nõudliku ärireisija vajadusi silmas pidades. Hotellitoa voodi madrats on naha pindmist vereringet parandavast, NASAs välja töötatud materjalist ning padjamenüüst leiab igaüks enda jaoks sobiva. Igas toas on Cupsolo kohvimasin espresso, latte ja classic kohvi, kakao ja teevalikuga. Koostöös Eesti toitumisteadlastega välja töötatud hommikusöögi juures on lähtutud sellest, et see on päeva tähtsaim eine. Parimatest toorainetest valmistatud hommikusöök on tervislik ja rikkalikke maitseid pakkuv tervik.

„Oleme oma töös kogenud, et hotelliturul on olnud puudu hotell, mis võtaks missiooniks tutvustada Eestit,“ ütles Sokos Hotels Tallinna müügijuht Evelin Org. „See on ärikliendi otsene vajadus – mõista paremini kohalikku partnerit, kohalikku klienti. Samas on neil piiratud ajaressurss ja siin saame me aidata, püüdes ta tööreisil Eesti nii atraktiivseks teha, et ta ka pärast siia puhkama tuleks.“

Igas Estoria hotelli toas räägib üks Eesti organisatsioon ühe Eestit tutvustava, intrigeeriva ja laiemat huvi pakkuva loo, külalisel on võimalik igal korrusel olevas lobbys või e-raamatu näol tutvuda kokku 100 looga. Kokku on Estorial partnereid üle neljakümne, mh Eesti Kunstimuuseum, EAS, Rahvusooper Estonia, Eesti Rahva Muuseum, PÖFF, Eesti Olümpiakomitee, Laulupeo Sihtasutus, Virumaa muuseumid, Tallinna turismiarenduskeskus, Lottemaa, Nukuteater ja -muuseum, Tallinn Music Week ja paljud teised. Lugude eesmärgiks on tuua külaline tagasi Eestisse koos pere või sõpradega ka vabal ajal.

„Kõrge tasemega hotelliteenused on külastaja jaoks elementaarne ootus. Kõige selle pakkujana soovime olla külalise jaoks ka võtmeks Eestisse,“ ütles AS Sokotel tegevdirektor Anu Soosaar. „Me anname tänasele ärikliendile põhjuse tulla järgmisel korral koos perega või sõpradega, tutvuda erinevate Eesti eri paigus pakutavate vaatamisväärsuste või teenustega ning vastupidi, tänane puhkaja leiab põhjuse korraldada homme Eestis konverents. Eestil on tohutult palju pakkuda, sellest tuleb lihtsalt julgelt rääkida.“

Klient pääseb Estoria hotelli mugavalt Viru hotelliga samast sissepääsust, fuajee ja vastuvõtt on mõlemal hotellil eraldi. Uue hotelli info ja broneeringud estoria.reservation@sok.fi või Sokos Hotels Tallinn müügiteenindusest +372 6809 300.

Täielikult renoveeritakse ka restoran Merineitsi, millest saab märtsi lõpust Eesti esimene show&dinner restoran. Sisekujunduse autorid on arhitektuuribüroost Arhitekt11. Kõrge tehnilise tasemega statsionaarsel laval jätkuvad reedeti-laupäeviti kabareeõhtud, alates 27. märtsist hakkavad toimuma kontsertõhtusöögid ja koostöös Nukuteatriga esitatakse maikuus Õhtusööki vampiiridega.

Uuendustesse investeeritakse 2,6 miljonit eurot. Korduvalt Soome hinnatuimaks hotellibrandiks valitud Sokoshotels on jaganud oma üle 50 hotelli Soomes, Peterburis ja Tallinnas kolme eriilmelise hotellitüübi vahel, Original, Solo ja Break. AS Sokotel on SOK kontserni tütarfirma, kes esindab Eestis kaubamärke Solo Sokos Hotel Estoria ja Original Sokos Hotel Viru. Manusesse lisatud valgustähtede fotomontaaž osutab Estoria asukohta.

Head Uudised GoodNews