1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ROHKEM KUI 700 TAKSOT! Taxigo on tõusmas suurimaks ametlikuks taksoäpiks
ROHKEM KUI 700 TAKSOT! Taxigo on tõusmas suurimaks ametlikuks taksoäpiks

ROHKEM KUI 700 TAKSOT! Taxigo on tõusmas suurimaks ametlikuks taksoäpiks

Taxigo on tõusmas suurimaks ametlikuks taksoäpiksPärast eelmisel nädal toimunud Reval-Takso ja Sõbra Takso lõplikku üleminekut Taxigosse, on Taxigo vahendusel võimalik Tallinnas tellida juba rohkem kui 700 taksot, mis kõik on litsentseeritud ja kontrollitud. Taxigoga on tänaseks liitunud üle 30 erineva suurema ja väiksema taksofirma. Kui võrrelda Taxify ja Taxogi äppide kaudu kohe saadavalolevate sõidukite arvu, siis olid need eelmisel nädalal enamjaolt võrdsed, kuid ametlike logo ja plafooniga taksode arv oli Taxigos märksa suurem.

“Seoses sooviga pakkuda kvaliteetset taksoteenust võimalikult kvaliteetselt ja kooskõlas kehtivate seadustega, oleme tänaseks enda taha koondanud suurema osa Tallinna nn soodustaksofirmadest,” ütles Taxigo OÜ juhatuse liige Eduard Dubrovski. “Kokku on meie kaudu võimalik tellida juba praegu üle 700 takso, kõigist autodest on meil ka mobiilirakenduses saadaval pildid. Kuna praegu peame aktiivselt läbirääkimsi ka veel väiksemate ametlike taksodega, siis prognoosin, et aasta lõpuks sõidab Taxigos 1000 ametlikku ja seaduslikku taksot,” selgitas Taxigo OÜ juhatuse liige Eduard Dubrovski. „Suund on selline, et ilma plafoonita autod jäävad Taxifysse ja plafooniga taksod liiguvad vaikselt ära.”

Eduard Dubrovski hinnangul on praegune trend selline, et suurem osa litsentseeritud taksojuhte, kes seni on kasutanud nii Taxify kui Taxigo mobiiliäppe, liigub üle Taxigosse. „Osad on tulnud juba ammu üle, osad veel püüavad teenida raha nii palju kui võimalik ka mõlemas paadis istudes. Taxify on olnud esimene ja suurem ja seal taga on ajalooliselt rohkem taksotellijaid, seega on ka ületulek materiaalses plaanis ehk taksojuhtidele keeruline. Samas, emotsionaalses plaanis ei soovi ükski litsentseeritud taksojuht sõita koos nn renditaksode või piraattaksodega, pigem eelistatakse ausat konkurentsi.“

Rohkem infot Taxigo kohta leiab SIIT!

Taxigo

Head Uudised GoodNews