1. Avaleht
  2. Äri
  3. UUS TOODE I Samsung tõi turule uue kukkumiskindla tahvelarvuti Galaxy Tab Active3
UUS TOODE I Samsung tõi turule uue kukkumiskindla tahvelarvuti Galaxy Tab Active3

UUS TOODE I Samsung tõi turule uue kukkumiskindla tahvelarvuti Galaxy Tab Active3

Samsung paiskas oktoobris müüki ettevõtte uusima tahvelarvuti Galaxy Tab Active3, mis on eeskätt mõeldud neile, kes töötavad keerulistes oludes ning neile, kes soovivad, et nende tahvelarvuti oleks suuteline taluma lööke, kukkumisi ja põrutusi, samuti olema vastupidav vee- ja tolmukahjustustele.

Uuel seadmel on mitmeid omadusi, mis lubavad sellega tööd teha välitingimustes või rasketes oludes. Näiteks lubab Touch Sensitivity funktsioon tahvelarvutit kasutada ka kinnastega, mis on oluline näiteks haiglates või välitöödel olevatele inimestele. Galaxy Tab Active3 vastab militaarstandardile MIL-STD-810H, mis tähendab seda, et seade töötab ka kõige ekstreemsemates keskkondades, selle uuendatud kaitseümbris aitab üle elada kukkumised kuni 1,5 meetri kõrguselt ning sellel on IP68 vee- ja tolmukindluse tase.

„2020. aasta on näidanud, et inimesed töötavad aina rohkem käigu pealt ning väga erinevates kohtades. Kontoris istumine ei ole enam tavapärane praktika. Selleks ongi Samsung välja töötanud vastupidava Galaxy Tab Active3 tahvelarvuti, et võimas personaalne tööriist oleks võimeline veatult funktsioneerima ükskõik kuskohas,“ selgitas Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Galaxy Tab Active3 jäigas ja vastupidavas kestas peitub võimas Exynos 9810 protsessor, 4 GB muutmälu ning kuni 128 GB sisemälu. WiFi 6 MIMO juhtmevaba tehnoloogia võimaldab andmesideks ülikiiret WiFi ühendust. Seadmel on kauakestev ja vahetatav 5050 mAh aku, mis toetab kiiret laadimist nii USB kui ka POGO ühenduste kaudu. Need, kes soovivad seadmega töötada ainult ühes vooluga varustatud töökohas, saavad kasutada tahvelarvutit ka ilma akuta.

Loomulikult on Tab Active3 tahvelarvutil ka puutepliiats S Pen, mis vastab nagu seadegi vee- ja tolmukindluse standardile IP68, et sellega oleks mugav töötada või elektroonilisi dokumente allkirjastada ka töökohtades, kus levib palju tolmu või on niiske. Lisaks pakub Tab Active3 ka Samsung Dexi võimalust, et muuta tahvelarvuti kasutajaliides sarnaseks tavalise arvuti omaga, seega saab näiteks tööreisile minnes võtta sülearvuti asemel kaasa kompaktse tahvelarvuti.

Tahvelarvuti tagakaamera on 13MP, et teha selgeid ja detailseid pilte, 5MP esikaamera sobib suurepäraselt näiteks videokonverentside pidamiseks. Seadme kaamera on võimeline hõlpsasti lugema ribakoodide ning tahvelarvuti NFC ühendus lubab seda kasutada ka maksmiseks.

Tehnilised andmed

 Active3
Ekraan 8-tolline 1920×1200 (WUXGA) PLS TFT LCD
OS Android 10
Värvus Must
Mõõtmed ja kaal 126.8 x 213,8 x 9,9 mm, 426g (LTE mudel: 429g)
Kaamera Ees: 5.0 MP

Taga: 13 MP

Mälu / salvestusruum 4GB + 64GB / 128GB

microSD kuni 1TB

Kiibistik Samsung Exynos 9810, kaheksatuumaline 2.7GHz + 1.7GHz
Aku 5,050mAh vahetatav
Ühenduvus Wi-Fi, BT Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4GHz+5GHz, Wi-Fi Direct, HE80, MIMO, 1024-QAM, BT 5.0
LTE 4G FDD, 4G TDD
Sisendid Type C USB 3.1, 3.5mm kõrvaklapipesa
Sensorid Akseleromeeter, Güroskoop, RGB, Hall sensor, geomagneetiline sensor, RGB valguse sensor, lähedussensor, sõrmejäljelugeja
GPS GPS + GLONASS + Beidou + Galileo
Heli 2 kõlarit
Video Salvestamine: FHD (1920×1080) @ 30fps
Head Uudised GoodNews