1. Avaleht
  2. Toode
  3. VALI OMA LEMMIK! Eesti Parim Toiduaine 2016 konkurss valib rahva lemmikut
VALI OMA LEMMIK! Eesti Parim Toiduaine 2016 konkurss valib rahva lemmikut

VALI OMA LEMMIK! Eesti Parim Toiduaine 2016 konkurss valib rahva lemmikut

Eesti Parim Toiduaine22. korda toimuv  Eesti Parim Toiduaine 2016 konkurss korraldab koostöös Toidutare portaaliga taas rahva lemmiku valimise, kus konkursi kuldmärgile kandideerivate ning žürii poolt juba tunnustuse pälvinud toodete seast valivad oma lemmiku välja tarbijad.

Järgmise nädala teisipäevani kestval hääletusel on võimalik oma lemmik valida 67 toote seast, mille hulka kuuluvad juba hõbemärgi võitnud toiduained, konkursil osalevad mittealkohoolsed ja alkohoolsed joogid ning piirkondlike väiketootjate tooted, mis žüriile hindamiste käigus eriliselt muljet avaldasid.

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on konkursi rahva lemmiku tiitel olnud läbi aastate väga ihaldusväärne, sest see näitab, et toode on pälvinud nii tarbijate kui ka hindamiskomisjoni kõrge hinnangu.

“2015. aastal pälvis rahva lemmiku tiitli Kalevi Kirju Koera batoonikesed ning 2014. aastal Muhu Pagarite Muhu leib seemnetega. Need tooted on jätkuvalt väga nõutud kaup ning tiitlivõit andis nende müügile kindlasti hoogu juurde,“ tõdes Potisepp.

Rahva lemmiku hääletus kestab Toidutare portaalis 19. aprillini. Rahva Lemmik 2016 võitja kuulutatakse välja järgmisel reedel, 22. aprillil toimuval Eesti Toiduainetööstuse X aastakonverentsil. Kõigi vahel, kes loosimise käigus oma hääle annavad, loositakse välja külluslik auhinnakorv Eesti toidutootjate maitsvate toodetega ning Fiskars Functional kööginugade komplekt.

Hääletus toimub aadressil www.toidutare.ee/parim-toiduaine

Head Uudised GoodNews