1. Avaleht
  2. Toode
  3. Vananemisvastane Royal Effemi BB kreem tagab nahka niisutades loomuliku ilu
Vananemisvastane Royal Effemi BB kreem tagab nahka niisutades loomuliku ilu

Vananemisvastane Royal Effemi BB kreem tagab nahka niisutades loomuliku ilu

Kui sa hindad loomulikku ilu, siis on Royal Effem BB kreem just sulle mõeldud. Vananemisvastane Royal Effemi BB kreem tagab nahka niisutades loomuliku, värske ilu kaitstes samal ajal nahka välismõjude eest. Toote valgustpeegeldav toime muudab naha sametiseks. Royal Effem BB kreem sisaldab E-vitamiini, viinamarja seemne õli, lagritsat, kummelit ning köögiviljaõlisid.

BB kreem ei tekita allergilisi reaktsioone ja on 100% parabeenide vaba. Royal Effemi BB kreemi võib kasutada hooldava kreemina, jumestuskreemina või  “highlighterina”. 30 ml. Kreem  säilib 12 kuud peale avamist. Samuti on toode 100%  allergeenide, mineraalõlide vaba. 

BB kreem Royal Effem

Royal Effem on väga tugev just näopõhja toodetes, kuna koostisosad on läbimõeldud ja säästavad nahka. Samas tänu koostisele püsib meik peal terve päeva värskena, sõltumata ilmast ja inimese higistamisest. Mis kõige olulisem, meigikreemid ja puudrid mõjuvad näol loomulikuna ja naised on nagu naturaalselt ilusad.

Ka Itaalia meigikunstnik Francesco Guerra, kelle tööd hindavad mainekad moeajakirjad ja brändid ning kes teiste kuulsuste seas meikinud nii supermodell Linda Evangelistat kui ka laulja Tina Turnerit, kasutas Tallinnas Royal Effem Eesti poolt läbi viidaval eksklussivsel meigikoolitusel just BBkreemi.

“Royal Effemi BB kreem on uus lähenemine meigi tegemisel. See muudab lõpptulemuse veatuks ja hooldab nahka. Primerite aeg on läbi ja naised nõuavad üha enam tooteid, mis hoiaksid ja hooldaksid nende nahka, mis aitavad vananemist edasi lükata. BB kreemi koostises on valguspeegeldav pigment, mis muudab naha üldmuljet. Olen töötanud aastaid Royal Effem toodetega ja armastan neid kuna tooted on rikkaliku värvipigmendiga, mis püsivad näol veatud tunde samas kahjustamata nahka,” rääkis Francesco Guerra Royal Effem eksklusiivsel meigikoolitusel Tallinnas.

Lisainfo: www.royaleffem.ee

Head Uudised GoodNews