1. Avaleht
  2. Toode
  3. Vanilla Ninja koorejäätis tuleb müügile krõbedas vahvlikoonuses
Vanilla Ninja koorejäätis tuleb müügile krõbedas vahvlikoonuses

Vanilla Ninja koorejäätis tuleb müügile krõbedas vahvlikoonuses

Vanilla Ninja pulgajäätisJäätisetootja AS Balbiino toob Eesti populaarseima jäätise, Vanilla Ninja vanilli-koorejäätise müügile krõbedas vahvlikoonuses. Tänu seestpoolt šokolaadiga glasuuritud vahvlile püsib jäätise vahvel eriti krõbe.

„Vanilla Ninja koorejäätised on teinud ansambli eeskujul tõelise tähelennu, olles Eesti üks armastatumaid jäätiseid juba üle kümne aasta. Lisaks hinnatud klassikale soovime pakkuda oma austajatele ka uusi elamusi ning selleks toome sel hooajal müügile eriti krõbedas vahvlikoonuses Vanilla Ninja vanilli-koorejäätise, mis valmib ehedast ja kodumaisest koorest,“ ütles AS Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

„Klassikalise Vanilla Ninja pulgajäätiste austajad aga ei pea muretsema – ülimenukad õhukeses ja pehmes šokolaadiglasuuris pulgajäätised seisavad kindlalt Balbiino valikus ning Vanilla Ninja jäätiste retsept püsib jätkuvalt muutumatu nii nagu see alati on olnud,“ lisas AS Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

Vanilla Ninja vahvlikoonuses

Vanilla Ninja vanilli pulgajäätist osteti jäätistest mullu Eesti kaubanduskettidest kõige rohkem – üle 1,3 miljoni tüki, selgus Nielseni turu-uuringust. Lisaks osteti eelmisel aastal veel 300 000  Vanilla Ninja vanilli-koorejäätist Nielseni uuringutest välja jäänud kauplustest, mis teeb eelmise aasta Vanilla Ninja pulgajäätiste müügiks üle 1,6 miljoni jäätise. Vanilla Ninja jäätise müük kasvas eelmisel aastal võrreldes 2014. aastaga 15 protsenti.

Vanilla Ninja vanilli pulgajäätis on läbi aegade olnud üks Balbiino enimostetud jäätiseid, mida on kolmeteistkümne aasta jooksul Eestis ostetud ligi 20 miljonit tükki.

Vanilla Ninja pulgajäätist hakati valmistama 2003. aastal, mil Vanilla Ninja ansambel oli kogumas tuntust nii Eestis kui ka välismaal. Vanilla Ninja šokolaadi pulgajäätis võeti jäätisesõprade soovil tootmisesse 2010. aastal.

Head Uudised GoodNews