1. Avaleht
  2. Äri
  3. Veel mõned päevad on võimalik esitada kandidaate parima praktikakoha konkursile
Veel mõned päevad on võimalik esitada kandidaate parima praktikakoha konkursile

Veel mõned päevad on võimalik esitada kandidaate parima praktikakoha konkursile

Eesti Tööandjate Keskliidu konkursile “Parim praktikakoht 2021” saab avaldusi esitada 18. aprillini.

Ettevõtted, kutseõppeasutused, rakenduskõrgkoolid ja ülikoolid on oodatud konkursile üles seadma asutusi, kes on 2020. aasta jooksul oma ettevõttes läbi viinud praktikat või õpipoisiõpet.

Eelmise aasta väikeettevõtete kategooria võitja PCC Projekti personalipartner Egle Saska iseloomustab konkurssi kui tänuväärt ja vajalikku ettevõtmist. ”Eesti Tööandjate Keskliit korraldab tänuväärt konkurssi, mis pakub osalemisvõimalust nii suurtele tegijatele kui ka väiksematele. Eraldi kategooria on ka tööandjatele regioonis ja parimatele välisõppurite kaasajatele,” ütles Saska.

”Osavõtmine konkursist andis meile hea võimaluse hinnata oma tegevusi praktikakoha pakkujana, saime uusi mõtteid ja võtteid. Konkursil osalemine andis meile kontakte samal aastal kandideerinud tööandjatega, kellega suhtleme jätkuvalt. Lisaks saime konkursil saadud kogemust ja meile omistatud tähelepanu kasutada organisatsiooni turundus- ja brändikommunikatsioonis,” sõnas PCC Projekti personalipartner.

Parima praktikakoha tunnustuse saanud tööandja pälvib lisaks auhinnale õiguse kasutada spetsiaalset märgist oma kodulehel, reklaammaterjalidel ja trükistel. Täpsem info ja tingimused on leitavad liidu kodulehelt.

Parimad praktikakohad valitakse neljas kategoorias. Peaauhinna ehk parima praktikakoha tunnustuse saab tööandja, kes on süsteemselt ja järjepidevalt tegelenud praktika ning töökohapõhise õppe pakkumisega ja jaganud oma teadmisi teistega. Parima regionaalse praktikakoha tiitli saab tööandja, kelle tegevus on loonud väärtust ka kohalikule kogukonnale. Parima väikeettevõttest praktikakoha tunnustuse saab tööandja, kes vaatamata väiksusele tegeleb teemaga süsteemselt ja järjepidevalt ning näeb selles võimalust, et oma äri arendada. Lisaks antakse välja parima välisüliõpilastele praktikavõimalusi pakkuva tööandja tiitel.

Konkurssi korraldab Eesti Tööandjate Keskliit koostöös haridusameti ja haridusministeeriumiga. Konkurssi rahastavad Eesti riik, Euroopa Sotsiaalfond ja Eesti Tööandjate Keskliit.

Head Uudised GoodNews