1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Viasat pälvis parima tööandja tiitli Tartumaal
Viasat pälvis parima tööandja tiitli Tartumaal

Viasat pälvis parima tööandja tiitli Tartumaal

Eesti Töötukassa andis Rahvusooper Estonia Valges Saalis teleteenuse pakkujale AS TV Play Baltics (endine Viasat AS) üle Tartu maakonna 2017. aasta parima tööandja tiitli.

Töötukassa Tartumaa osakonna juhataja Jane Väli põhjendas otsust ettevõtte teistsuguse lähenemisega koostööle.  “TV Play Balticsi töötajate rahutu loomus inspireerib neid pidevalt otsima uusi ja põnevaid viise, kuidas murda traditsioone ning teha asju tavapärasest erinevalt,” selgitas ta. ”TV Play Balticsit näeme kui tööandjat, kes on valmis kaasa mõtlema ja leidma erinevaid võimalusi koostöö edendamiseks, samuti pakuvad nad võimalusi töötukassa klientidele rakendumiseks ja kogemuse saamiseks.

TV Play Baltics telemarketingi juht Silja Avastu oli saadud tunnustuse üle väga õnnelik. “2017. aastal kutsusime Eesti Töötukassa konsultandid endale külla. Rääkisime TV Play Balticust, meie tööst, meeskondadest ja näitasime oma töökeskkonda. Saime väga positiivset tagasisidet oma paindlikkuse, koostöövalmiduse ja toetava õhkkonna kohta. Sain kinnitust, et keskendume oma igapäevatöös õigetele väärtustele. Esimese külastuse järel jõudis minuni näiteks meie praegune tiimijuht, kellele meil külas käinud konsultant meid kui tööandjat soovitas. Lisaks täienesid meie meeskonnad veelgi ja seda suuresti tänu kiirele ja efektiivsele koostööle Eesti Töötukassaga,” rääkis Avastu.

Head Uudised GoodNews