1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Elamus Spa asutaja Andres Tiik uuest lastealast: meie eesmärk on pakkuda lastele rohkem lusti
VIDEO I Elamus Spa asutaja Andres Tiik uuest lastealast: meie eesmärk on pakkuda lastele rohkem lusti

VIDEO I Elamus Spa asutaja Andres Tiik uuest lastealast: meie eesmärk on pakkuda lastele rohkem lusti

15. oktoobril tähistas Elamus SPA uue peatüki algust, avades oma uue ja täiustatud lasteala, mis pakub palju rõõmu ja aktiivseid tegevusi väikestest külastajatest kuni nende vanemateni välja. Andres Tiik, Elamus Spa asutaja, rääkis avamispäeval projekti taustast ja tulevikusuundadest.

“Praegu on tühi tunne,” tunnistas Andres pärast pingelist ettevalmistusperioodi. Vaatamata takistustele, nagu näiteks ajutine elektrikatkestus vahetult enne avamist, on spaa valmis pakkuma unikaalseid kogemusi. Uue lasteala inspiratsioon pärineb Andrese sõnul Mehhikost, täpsemalt Tulumi piirkonnast, kust saadud ideed hiljem kohaliku keskkonnaga sobituma pandi. “Meie peamine eesmärk on pakkuda lastele rohkem atraktsioone ja lusti,” selgitas Andres uue lastealaga seotud ootusi.

Meie peamine eesmärk on pakkuda lastele rohkem atraktsioone ja lusti.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Lasteala ei ole aga mõeldud ainult pere kõige pisematele – Elamus SPA on uue ala planeerimisel võtnud igakülgselt arvesse ka täiskasvanute soove ja vajadusi ning pakub lõõgastavat ja nauditavat ajaveetmisvõimalust ka neile. Just pisidetailid ja läbimõeldud kujunduselemendid on need, mis Elamus SPA uue lasteala kogu perele eriliseks muudavad. Lisaks lubab Tiik, et spaa ei lakka üllatamast ka tulevikus: “Meie klienditsoon on pidevas muutumises ja üsna peagi te näete veel palju üllatusi.”

GALERII: GOODNEWS, EVELIN KRUUS

Head Uudised GoodNews