1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Silvia Ilves Elamus SPA uuenenud lasteala avamisel: uskumatu, milline eksootika!
VIDEO I Silvia Ilves Elamus SPA uuenenud lasteala avamisel: uskumatu, milline eksootika!

VIDEO I Silvia Ilves Elamus SPA uuenenud lasteala avamisel: uskumatu, milline eksootika!

Elamus SPA Mustamäel on avatud uus ja ainulaadne lasteala, mis annab veemõnude nautimisele täiesti uue mõõtme. Uus lasteala on loodud pakkuma põnevust ja seiklusi nii igas vanuses lastele, kui ka täiskasvanutele, kes ei karda kogeda oma lapsemeelset külge.

Lasteala on loodud pakkuma põnevust ja seiklusi nii igas vanuses lastele, kui ka täiskasvanutele, kes ei karda kogeda oma lapsemeelset külge.

Seda kinnitas ka Silvia Ilves, kes oli tulnud osa saama lasteala pidulikust avapeost ega suutnud kiidusõnu tagasi hoida. “See on täiesti uskumatu, millise eksootilise maailma Elamus SPA on loonud. Minu lapsed ei jõua ära oodata, millal nad saavad siin veetorudest alla lasta ja avastada kõike seda, mida uus lasteala pakub,” rõõmustas Silvia.

“Ma tulen kindlasti siia koos oma poistega möllama,” lubas Silvia avamisel, lisades, et eriti valmistavad tema poegadele kindlasti rõõmu tuliuued veetorud. “Mu lapsed on vanuses 5, 7, 12 ja 13 – need veetorud saavad kindlasti poiste lemmikuks,” kinnitas ta.

Silvia Ilves. Foto: GoodNews, Joosep Ints

Elamus SPA uuel lastealal on mõeldud ka teismelistele, andes neile võimaluse nautida spaa-võlusid. Silvia kommenteeris, et tema lapsed on seni väga fännanud ka teisi veekeskuseid, kuid nüüd ootavad nad põnevusega just Elamus SPA uue ala katsetamist. “Ma tahan kindlasti ise ka täna kõigist kolmest torust alla lasta ja vaadata, kas need on tõesti nii ägedad, nagu räägitakse,“ rääkis Silvia elevusega ja rõhutus, et keegi ei peaks kartma lapsemeelsust.

Head Uudised GoodNews