1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Spaahommik täis rõõmu ja naeru! Mis meeldib lastele Elamus SPA uuenenud lastealal?
VIDEO I Spaahommik täis rõõmu ja naeru! Mis meeldib lastele Elamus SPA uuenenud lastealal?

VIDEO I Spaahommik täis rõõmu ja naeru! Mis meeldib lastele Elamus SPA uuenenud lastealal?

21. oktoober jääb paljudele peredele meelde kui eriline päev, mil nad külastasid vastavatud Elamus SPA lasteala, mille peremeheks pole keegi muu kui armastatud rallisõitja Ott Tänak. Seda erilist spaahommikut, mis tähistas koolivaheaja algust, korraldati just paljulapselistele peredele ning see tõi palju rõõmu ja muidugi adrenaliini nii lastele kui ka nende vanematele.

Elamus SPA uus lasteala on tõeline veemõnude paradiis, kus igal lapsel on midagi meelepärast. “Kõik meeldib,” ütles Elli Marie särasilmil. “Toru ja see roheline ujula,” tõi ta esile oma lemmikud. Tema õde Iti Mari lisas, et talle meeldivad samuti torud ja keerubassein. “Üldse on siin ilus ka,” tõdes ta. Uue spaakeskuse sisekujundus ja mänguline looduslähedane teema võlusid lapsi ja tekitasid sooja troopikatunde.

Foto: GoodNews, Karen Härms
Foto: GoodNews, Karen Härms

Kolm tutikat liutoru pakkusid pinget igas vanuses lastele ja nende vanematele. Kindlat lemmikut ei õnnestunud laste poolt uurida, sest vastused olid seinast-seina. “Liutorud on veidi hirmsad, aga samas väga lõbusad,” kommenteeris väike Jete.

Foto: GoodNews, Karen Härms

Laste tagasisidest selgus, et kõige muljetavaldavam oli see, kuidas kogu ala meenutas džunglit. “See on nagu džungel, väga äge džungel,” kinnitasid mitmed lapsed, kes nautisid kohapeal olnud papagoidega koos veemänge. Linnupesadena kujundatud puhkealad ja looduslähedased elemendid andsid alale mängulise ja eksootilise ilme, mis paelus nooremaid ja vanemaid spaakülastajaid. “Mulle meeldib, et siin pole igav. Igas nurgas on midagi teha ja see disain on teistmoodi kui teistes spaades,” ütles Marie Heleen Moloney.

Marie Heleen Moloney. Foto: GoodNews, Karen Härms

Spaahommikul ei olnud aga ainult laste rõõmsaid kilkeid kuulda. Kohale oli tulnud ka endine poliitik Viktoria Ladõnskaja-Kubits, kes esitles oma värsket lasteraamatut “Päkapikuraamat. Jah, ma olen olemas!”.

Head Uudised GoodNews