1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Tallinnatärpit kogukonna looja Henna Mikkilä: aitäh Eestile, olen nüüd suur spaa-fänn!
VIDEO I Tallinnatärpit kogukonna looja Henna Mikkilä: aitäh Eestile, olen nüüd suur spaa-fänn!

VIDEO I Tallinnatärpit kogukonna looja Henna Mikkilä: aitäh Eestile, olen nüüd suur spaa-fänn!

Sel nädalal uue lasteala avanud Elamus SPA tõi avapäeval kokku palju rõõmsaid külalisi nii Eestist kui välismaalt. Üheks neist oli Henna Mikkilä, Soomest pärit Eesti fänn, kes on viimased kaks aastat koos abikaasaga Eestis elanud. Henna on olnud Elamus SPA regulaarne külastaja kogu siin elatud aja, külastades seda vähemalt kord kuus. “Ma olen Eestis elades muutunud suureks spaa- ja ujulafänniks,” rääkis Henna.

Ma olen Eestis elades muutunud suureks spaa- ja ujulafänniks.

Naine tunnistas, et varem talle ujulates käia ei meeldinud, kuid Eestis on tema suhtumine täielikult muutunud. “Ma ei oleks kunagi arvanud, et minust nii suur spaa-sõber saab,” lisas ta rõõmsalt.

Ma ei oleks kunagi arvanud, et minust nii suur spaa-sõber saab.

Henna Mikkilä. Foto: GoodNews, Joosep Ints

Kui Henna esimest korda Elamus SPA uuele lastealale sisenes, oli tal raske oma emotsioone varjata. “See on uskumatu, kui kiiresti on kõik need detailid valminud. Olen seda väga oodanud – see on nii tore, ilus ja huvitav,” jagas ta oma esimesi emotsioone.

Foto: GoodNews, Joosep Ints

Lisaks sõnas Henna, et kuigi tema lapsed on juba täiskasvanud ja elavad välismaal, usub ta, et ka nemad tuleksid suurima hea meelega koos temaga Elamus SPA lasteala külastama. “Vanus on vaid number,“ rõhutas Henna, öeldes, et igaüks võib tunda end noorena, olenemata passis olevast sünniajast. Spaanaudingud on tema sõnul mõeldud kõigile, eriti neile täiskasvanutele, kes soovivad taasavastada oma lapsemeelsust.

Head Uudised GoodNews