1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Visit Estonia Soome kliendisuhete juht Malle Kolnes: Elamus SPA’s saab kogeda tõelist elamust
VIDEO I Visit Estonia Soome kliendisuhete juht Malle Kolnes: Elamus SPA’s saab kogeda tõelist elamust

VIDEO I Visit Estonia Soome kliendisuhete juht Malle Kolnes: Elamus SPA’s saab kogeda tõelist elamust

Elamus SPA avas 15. oktoobril uue ja täiustatud lasteala, mis teeb Mustamäel asuvast spaast veelgi mõnusama sihtkoha ka neile peredele ja ka sõpruskondadele, kes on pärit piiri tagant. Eestlastega vähemalt sama suured saunaarmastajad on loomulikult meie põhjanaabrid – just soomlased on jätkuvalt suurim turistide grupp, kes Eestit ja eriti Tallinnat kõige enam külastavad.

Malle Kolnes, Visit Estonia Soome kliendisuhete juht kinnitab, et Soomest pärit külalised otsivad alati midagi uut, kuid hindavad samas ka vanu ja juba tuttavaid paiku. “Paljud soomlased on juba varasemalt Mustamäel käinud, nii turul kui spaas,” selgitab Kolnes.

Paljud soomlased on juba varasemalt Mustamäel käinud, nii turul kui spaas.

Elamus SPA. Foto: GoodNews, Joosep Ints

Kolnes tõi esile ka selle, et soomlased, kes on harjunud vaikse saunakogemusega, võivad Elamus SPA’s kogeda midagi sootuks teistsugust. “Siin saavad nad nautida tõelisi elamusi. Lisaks on Soomes praegu sügispuhkuste aeg, mis teeb selle ideaalseks ajaks peredega Eestisse tulemiseks,” rõhutab ta.

Soomes on praegu sügispuhkuste aeg, mis teeb selle ideaalseks ajaks peredega Eestisse tulemiseks.

Elamus SPA peresõbralik lähenemine aitab külastajatel nautida spakogemust eriti meeldejäävalt. “Soome turistide jaoks on perega reisimine väga oluline ja Elamus SPA pakub neile tõeliselt unustamatut kogemust,” kinnitas ka intervjuud läbi viinud Krista Lensin.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Kolnes kinnitas, et Soome turule suunatud tegevused jätkuvad täies hoos ning koostöös Visit Tallinnaga tehakse kõik selleks, et soomlased jätkaksid Eestisse tulemist. “Kõik Elamus Spad külastavad soomlased saavad siit kaasa palju uusi mälestusi, mida ka sõpradele edasi rääkida, nii et anname endast parima, et neid siia üha rohkem tuleks,” lubab ta.

Head Uudised GoodNews