1. Avaleht
  2. Majandus
  3. WEEKEND! Elisa sõidutab Weekendi hiigelpeole kohale liikuva tugijaama
WEEKEND! Elisa sõidutab Weekendi hiigelpeole kohale liikuva tugijaama

WEEKEND! Elisa sõidutab Weekendi hiigelpeole kohale liikuva tugijaama

Elisa liikuv tugijaam Weekendil

4.- 6. augustini Pärnus peetaval Weekend Festival Baltic’sil on kõne- ja netivõimsust tagamas nii Elisa liikuv tugijaam kui samaaegselt käivitab Elisa klientide veelgi paremaks teenindamiseks täiesti uue tugijaama.

Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli tõdes, et taolisel suurüritusel tehakse külastajate poolt palju videovõtteid ja pilte, mida võib juba sotsiaalmeedias neil ürituse päevil kindlasti massiliselt näha. „Festivali külastajad talletavad oma emotsioone kindlasti oma nutiseadmetega erinevates vormides, olgu see pilt või video ja seda laetakse erinevatesse sotsiaalmeedia kanalitesse üles, see omakorda tingib aga vajaduse lisada taolise külastajate arvu peale täiendavaid netimahte võrgus. Nii ongi Elisa Weekendil kohal liikuva tugijaamaga ja lisaks avame ka täiesti uue tugijaama klientide paremaks teenindamiseks,“ rääkis Polli.

Pärnu rannas toimuvale suurüritusele prognoositakse kolme päeva peale ligemale 100 000 külastajat, mistõttu on ka Elisa käesolevaks nädalavahetuseks suurüritusele planeerinud täiendavaid kõne- ja netimahte nii 3G-s kui 4G-s ja seda liikuva tugijaama toel ja värskelt renoveeritud Pärnu Rannastaadionil täiesti uue tugijaama käivitamisega. Elisa liikuv tugijaam platseerub festivali peoalal.

Juhul kui võrgus siiski peaks taolise külastajate arvu peale tekkima lühiajalisi ülekoormusi, soovitab tehnoloogiaüksuse juht varuda pisut kannatust ja mõne minuti jooksul proovida uuesti helistamist. Samuti soovitab Polli suurürituse ajaks varustada end akupangaga, mille abil enda telefoni laadida, et side peol olevate sõpradega ei kaoks tühja aku tõttu.

Head Uudised GoodNews