1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Wise laiendab aktsiaprogrammi klientidele Euroopa Liidus
Wise laiendab aktsiaprogrammi klientidele Euroopa Liidus

Wise laiendab aktsiaprogrammi klientidele Euroopa Liidus

Wise lansseerib programmi Own Wise Euroopa Liidu klientidele.

Programm loodi, et premeerida programmis osalema valitud ja pikaajalisteks aktsionärideks saada soovivaid kliente. Lisaks muudele kaasnevatele hüvedele antakse programmis osalejatele pärast 12 kuud aktsiate hoidmist boonusaktsiaid. Alates programmi käivitamisest juunis on 125 000 Suurbritannia ja Euroopa klienti avaldanud programmiga liitumise vastu huvi.

„Meie klientidel on kõige parem arusaam probleemist, mida me oma missiooniga lahendame. On täiesti loomulik, et neil on sõna selles, kuidas Wise’i ehitatakse ja töös hoitakse. Me alustasime aprillis klientide kutsumisega investorbaasi, andes ligi 2000 aktiivsele kasutajale kingituseks ühe Wise’i osaku. Klientide kaasamine aitab meil piirideta raha missioonis kiiremini edasi liikuda ja muuta raha liigutamise läbipaistvamaks, kiiremaks, mugavamaks ja soodsamaks,“ ütles Wise’i tegevjuht ja kaasasutaja Kristo Käärmann.

Kliendid peavad huvi enne 30. septembrit Wise’i konto kaudu kinnitama. Hüvede saamiseks tuleb osta aktsiaid meelepärase vahendaja kaudu enne 1. oktoobrit, mil algab aktsiate hoidmise periood. Programmis osalevad kliendid peavad boonusaktsiate ja teiste hüvede saamiseks hoidma aktsiaid vähemalt 12 kuud alates aktsiate hoidmise perioodi algusest.

Esimesel aastal saavad osaleda 100 000 klienti Euroopa Liidust ja Ühendkuningriigist. Iga kliendi boonusaktsiate väärtus on 5% enne 1. oktoobrit ostetud aktsiate väärtusest (kuni 100 naela väärtuses).

Head Uudised GoodNews
tags: