1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Turule toodi Pakitakso!
Turule toodi Pakitakso!

Turule toodi Pakitakso!

Tänasest saab Forus äpiga tellida takso, millega võib igaüks lihtsalt ja kiirelt saata pakke või lasta näiteks pakiautomaadist midagi ära tuua. Pakitakso teenus on keskmise taksosõidu hinnaga, kuid erisoovide jaoks on võimalus kliendil ja juhil omavahel hinnas kokku leppida.

“Forus äpp soovib kasvada inimese igapäevaseks abimeheks,” ütles Forus Pakitakso teenuse juht Katriin Sõõrumaa. „Juba praegu viivad juhid tavalise taksosõidu asemel aeg-ajalt asju kohale. Pakitakso tellimisel saab klient täpsustada oma soovi, näiteks lasta juhil tema eest riided keemilisest puhastusest ära tuua, viia ära võtmed või transportida muid mahajäänud asju. Pakitaksoga saavad kindlasti kõik pakid kohale viidud või ära toodud.“

Pakitakso sündis Forus äpi tokenite omanike soovil. “Iga kord, kui klient kasutab või pakub mõnda Foruse teenust, siis teenib ta väikese osakese platvormist. Kõik, kes osakesi koguvad, saavad teha ettepanekuid, kuidas peaks platvormi edasi arendama ja mida sinna lisama, et seda veel paremaks muuta. Soov eraldi teenusekategoorias asju saata on otsene tagasiside meie klientidest omanikelt,” lisas Katriin Sõõrumaa.

Vähem kui kahe aastaga on Forus äpiga tehtud rohkem kui 3 000 000 sõitu, laienetud kõikidesse Balti riikidesse ja platvormile on lisandunud uued teenused: inimeselt-inimesele autorent, tõukside rent ja nüüdsest ka äpi kiirkullerteenus nimega Pakitakso.

“Forus äpp muudab inimeste mõtlemist, kuidas oma aega kasutame ja planeerime,” ütles Forus äpi turundus- ja kommunikatsioonijuht Sander Sõõrumaa. „Järgmine partnerlus on tulemas koos Tallinna Kalevi jalgpalliklubiga, kes hetkel baseerub peamiselt kesklinnas, aga kelle uus sisehall valmis Mustamäe ja Nõmme piirile. Soovime koos jalgpalliklubi tugeva kogukonnaga välja töötada teenuse, kuidas lapsi Forus Takso usaldusväärsete juhtidega igapäevaselt ning ohutult kooli, trenni ja koju transportida. Juba praegu veame igapäevaselt umbes sadat last, kuid soovime luua mugava teenuse, et lapsevanem saaks nädala sõidud planeerida ja ette tellida ning ülevaade võsukese liikumisest oleks alati olemas. Sarnaselt Pakitaksoga tuli sellise teenuse soov Forus äpi tokenite omanikeringist, kelle sisend oli ja on hindamatu,“ lisas Sander Sõõrumaa.

2022. aasta aprillis alustanud Forus äpp tegutseb Eestis, Lätis, Leedus kokku 18. linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus, Rakveres, Viljandis, Narvas, Jõhvis, Kohtla-Järvel, Sillamäel, Vilniuses, Kaunases, Klaipedas, Riias, Jurmalas, Liepajas, Daugavpilsis ja Alytuses.

Forus äpi platvormi kasutab üle poole miljoni kliendi ja sellega on liitunud üle 10 000 taksojuhi Balti riikidest. Foruse teenust saab tellida tasuta rakenduse abil, mis on saadaval nii App Store’is kui ka Google Play poes.

Head Uudised GoodNews