1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Elamus SPA juht Margit Kurn: aitäh kõigile, uuenenud lasteala sündis tänu koostööle
VIDEO I Elamus SPA juht Margit Kurn: aitäh kõigile, uuenenud lasteala sündis tänu koostööle

VIDEO I Elamus SPA juht Margit Kurn: aitäh kõigile, uuenenud lasteala sündis tänu koostööle

15. oktoobril avas Mustamäel asuv Elamus SPA kauaoodatud lasteala, mis on Eestis täiesti ainulaadne ning viib külastajad keset sombust Eesti sügist hoopis troopikasse. Elamus SPA elamuste juht Margit Kurn jagas lasteala avaüritusel muljeid nii pingelistest nädalatest, mis uue ala avamisele eelnesid, aga ka Elamus SPA meeskonna pühendumusest ja saavutatud eesmärkidest.

“Viimased nädalad on olnud väga pingelised. Ehitus käis täie hooga ja veel avamispäeva hommikul lahkusid ehitajad alles kella seitsme paiku objektilt. Meil oli palju teha, sest kliendid on juba pikalt küsinud, millal lastega tulla saab,” kirjeldas Margit. “Pinget oli palju, kuid nüüd võin öelda – jah, me saime sellega hakkama. See on lihtsalt nii äge!”

Viimased nädalad on olnud väga pingelised. Ehitus käis täie hooga ja veel avamispäeva hommikul lahkusid ehitajad alles kella seitsme paiku objektilt.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Vaadates tagasi sellele, mida on loodud, tunneb Margit suurt rahulolu: “Täna on hinges kergus, sest suur pinge on selja taga. Olen väga rahul sellega, mis me siin loonud oleme – see on midagi erilist, nagu natuke Mehhikot, natuke džunglit ja natuke eestimaist. Erinevate maailmade detailid on kokku pandud, et luua mõnus, hubane ja elamusterohke keskkond.”

Täna on hinges kergus, sest suur pinge on selja taga. Olen väga rahul sellega, mis me siin loonud oleme.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

“Olen tänulik kogu meie meeskonnale, kes on kuus kuud kestnud ehitustööde ja sellega kaasnenud väljakutsetega hakkama saanud. Samuti tahan tänada meie külastajaid, kes on olnud kannatlikud ja mõistvad, kuigi ehitustööde ajal on vahest olnud tunda värvi lõhna ja puurimistöödest tulenevat müra,” sõnab Margit tänulikult.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Elamus SPA lasteala on midagi enamat kui tavaline veepark – see on koht, mis on loodud hoole ja armastusega. Margit rõhutas, et selline saavutus on võimalik ainult tänu suurepärasele tiimile. “See on olnud suur väljakutse, aga kui lõpuks finišisse jõuame, on kõik rõõmsad ja eelnevad pinged ununevad. See kõik saab sündida vaid koostöös tõelise hoole ja armastusega,“ sõnas ta.

Head Uudised GoodNews