1. Avaleht
  2. Äri
  3. Elektriautode ostutoetus: Kuidas riik aitab säästa ja keskkonda hoida?
Elektriautode ostutoetus: Kuidas riik aitab säästa ja keskkonda hoida?

Elektriautode ostutoetus: Kuidas riik aitab säästa ja keskkonda hoida?

Elektrisõidukite ostmine muutub iga aastaga populaarsemaks ning selle trendi toetamiseks pakub riik mitmeid toetusmeetmeid. Auto Bassadone, tuntud automüüja Eestis, aitab klientidel mõista ja kasutada elektrisõidukite ostutoetust, et muuta keskkonnasõbralike autode soetamine lihtsamaks ja taskukohasemaks.

Riiklik toetus elektriautode ostmiseks

Elektrisõidukite ostutoetus on riiklik meede, mille eesmärk on vähendada transpordisektori keskkonnamõju, pakkudes rahalist toetust elektriautode ostmiseks. Toetus katab osa sõiduki maksumusest, aidates vähendada esialgseid kulutusi. Toetuse saamiseks peab valitud sõiduk vastama teatud tehnilistele ja keskkonnanõuetele, sealhulgas olema täiesti elektriline ja suutma läbida piisava vahemaa ühe laadimisega.

Elektrisõidukite ostutoetus on riiklik meede, mille eesmärk on vähendada transpordisektori keskkonnamõju, pakkudes rahalist toetust elektriautode ostmiseks.

Toetuse taotlemiseks tuleb valida sobiv elektriauto, mis vastab toetuse tingimustele, ja see välja osta. Seejärel tuleb hiljemalt 2 kuu jooksul peale sõiduki soetamist esitada taotlus koos vajalike dokumentidega.

Taotlus vaadatakse läbi 70 päeva jooksul ning taotluse rahuldamise korral makstakse toetus välja taotleja pangaarvele. Liisingu kasutamise korral makstakse toetus liisinguandja kontole toetuse saaja ja liisinguandja vahel sõlmitud liisingulepingust tulenevate kohustuste täitmiseks. Eraisikule makstavalt toetuselt peab KIK kinni tulumaksu.

Auto Bassadone spetsialistid pakuvad igakülgset abi kogu taotlusprotsessi vältel, et tagada sujuv ja kiire menetlus.

Auto Bassadone #Flex – paindlikkus ja mugavus kõigile

Auto Bassadone #Flex on innovaatiline liisinguprogramm, mis on loodud pakkuma klientidele paindlikkust ja mugavust. Selle teenusega saate valida oma ideaalse sõiduki ilma suurte esialgsete kulutusteta. Liisingu kuutasu sisaldab komplekti suve- ja talverehve ning esimese hooaja (kuni 6 kuud) rehvide hoiustamist, tagades aastaringselt mugavuse ja ohutuse.

Foto: Auto Bassadone

Auto Bassadone #Flex sobib ideaalselt neile, kes soovivad sageli autosid vahetada või kellel on muutuvad transpordivajadused. Fikseeritud kuutasuga liisingumakse, mida EURIBOR ei mõjuta, tagab rahalise kindluse kogu 60 kuu jooksul. Nii sõidate alati uusimate tehnoloogiatega ja suurepärases seisukorras autodega.

Auto Bassadone elektriautod: innovatsioon ja tunnustus

Auto Bassadone pakub mitmekesist valikut kvaliteetseid elektriautosid, mis vastavad igasugustele vajadustele ja eelistustele. Meie valikus on esindatud mitmed tuntud ja tunnustatud automargid, mis toovad teieni tipptasemel tehnoloogia ja keskkonnasõbraliku sõiduelamuse.

Peugeot’ elektriautod on saanud rohkelt tunnustust nii disaini kui ka tehnoloogia valdkonnas. Näiteks Peugeot e-3008 pälvis maineka Red Dot 2024 disainiauhinna, mis kinnitab selle mudeli esteetilist ja funktsionaalset täiuslikkust. Samuti on Peugeot 408 saanud tunnustust, võites Eesti Aasta Auto 2024 tiitli. Need auhinnad peegeldavad Peugeot pühendumust kvaliteedile, uuenduslikkusele ja stiilile, pakkudes sõidukeid, mis rahuldavad ka kõige nõudlikuma autoostja vajadusi.

Foto: Auto Bassadone

Auto Bassadone valikus on ka Hyundai elektrimudelid, nagu näiteks Hyundai Ioniq 5. See mudel on tuntud oma uuendusliku disaini ja suurepärase sõiduulatuse poolest, pakkudes ideaalset kombinatsiooni stiilist ja praktilisusest. Hyundai Ioniq 5 on suurepärane valik neile, kes otsivad modernset ja keskkonnasõbralikku sõidukit, mis suudab vastata igapäevastele vajadustele ja pakkuda nauditavat sõidukogemust.

Citroen on samuti Auto Bassadone elektriautode valikus esindatud, pakkudes mitmeid mudeleid, mis on loodud keskkonnasõbraliku liikuvuse tagamiseks. Citroëni elektriautod on tuntud oma mugavuse ja praktilisuse poolest, olles suurepärane valik peredele ja igapäevasõitudeks.

Osake ökosüsteemist

Elektrisõidukite ostutoetused muudavad nende tipptasemel autode soetamise taskukohasemaks ja kättesaadavamaks, aidates katta osa sõiduki maksumusest ja pakkudes suurepäraseid võimalusi keskkonnasõbraliku liikuvuse saavutamiseks. Parim elektriauto ei ole ainult suurepärane sõiduk, vaid ka osa laiemast ökosüsteemist, kuhu kuuluvad elektriautode laadimispunktid.

Rohelisema tuleviku poole püüdlemisel on elektriautod oluline samm, vähendades heitgaase ja fossiilkütuste tarbimist. Auto Bassadone spetsialistid on alati valmis aitama teid sobiva sõiduki leidmisel ja toetuse taotlemisel, et tagada sujuv ja meeldiv autoostukogemus.

Head Uudised GoodNews