1. Avaleht
  2. Teenus
  3. FOTOD I Stockmanni toidupood läbis uuenduskuuri
FOTOD I Stockmanni toidupood läbis uuenduskuuri

FOTOD I Stockmanni toidupood läbis uuenduskuuri

Tallinnas asuva Stockmanni kaubamaja toiduosakonna renoveerimistööd on nüüdseks lõppenud ning uuenduskuuri läbinud osakond täielikult valmis. Stockmann AS investeeris toiduosakonna renoveerimisse üle 2,5 miljoni euro.

Fotod: Andres Raudjalg

Osakond läbis täies mahus renoveerimise, mida teostati etappide kaupa. Uuendatud sai nii külmasüsteem kui kogu inventar ja valgustus, lisaks laienes tootevalik. Renoveerimine võttis aega kaheksa kuud, samal ajal oli toidupood külastajatele avatud.

Stockmanni toiduosakonna juhataja Mairika Juhandi sõnul oli osakonna renoveerimine ettevõtte jaoks oluline investeering. „Tahame pakkuda oma külastajatele võimalikult head ostukogemust, kvaliteeti ja teha nende elu lihtsamaks. Toiduosakond on nüüd kaasaegsem ja värskem kui varem, kuid lähtudes kliendi eelistustest ja harjumustest, on kaupade paiknemine varasemast tuttav. Oleme väga tänulikud oma külastajatele, kes andsid meile andeks renoveerimistöödest tingitud ebamugavused,” ütles Juhandi.

Uuenenud toiduosakonnas on müügil enam kui 15 000 erinevat toodet. Enimostetud toidukaubad on Caesari salat ning Stockmann Delikatessi liha- ja kalavalikud. Muuhulgas läbis uuenduskuuri ka Stockmanni tuntud gourmet-lett, mille valikust leiab üle 300 valmistoidu.

”Gurmee-lett on kindlasti üks põhjustest, miks Stockmanni toidupood on paljude lemmik. Samuti on kõrgelt hinnatud meie rikkalik liha- ja kalavalik ning täielikult uuenenud pagarilett, kust saab ahjusooja leiba ja pirukaid. Meie jaoks on kvaliteedi pakkumine nii maitses kui tooraine värskuses ülimalt oluline – selles me järeleandmisi ei tee, sest just kvaliteeti tullakse meilt ostma,” lisas Juhandi.

Stockmanni kaubamaja toiduosakonnas töötab kokku 140 inimest, kellest üle poole on enam kui 10-aastase staažiga. Päevas külastab legendaarset toiduosakonda keskmiselt 4000 klienti.

„Meie müüjad ja toidumeistrid on külastajate seas kõrgelt hinnatud ja kindlasti on ka see üks põhjustest, miks oleme jätkuvalt üks juhtivaid toidupoode Tallinna kesklinnas,“ sõnas Juhandi.

Head Uudised GoodNews