1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Homme avatakse T1 katusel vaateratas!
Homme avatakse T1 katusel vaateratas!

Homme avatakse T1 katusel vaateratas!

Neljapäeva südapäeval avatakse kaubanduskeskuse T1 Mall of Tallinna katusel kõigile huvilistele vaateratas Skywheel of Tallinn, mis viib inimesed 120 meetri kõrgusele merepinnast uue nurga alt pealinna panoraami nautima.

Vaateratas on avatud iga päev kl 10-22, nagu ka selle all asuv meelelahutuskeskus Super Skypark. Kuni 3-aastased saavad sõidu tasuta.

Vaateratta tavalisse gondlisse mahub kuus inimest. Samuti pääseb sinna ratastooliga. Gondli mõlemas seinas on mugav klappdiivan, seega saab gondlis seista ja istuda. Kõik gondlid on ka kõige külmema ilma vastu soojustatud ja palava suveilma puhul varustatud konditsioneeriga.

27 gondlist üks on punast värvi. Tegemist on eksklusiivsema VIP-gondliga, kus romantikute jaoks on neli nahktugitooli ja šampanjajahuti. Kui tavasõidu pikkuseks on planeeritud 12 minutit ehk kolm tiiru, siis VIP-gondliga on võimalik Tallinna ilu nautida pool tundi.

Vaateratas valmis eritellimusena Hollandi ettevõttes Mondial Rides.

Maailmas on teada vaid viis sarnast keskust, mis on paigutanud maamärgina oma katusele vaateratta, need aga asuvad Aasias.

11. aprillil ilmuvad vaaterattakujundusega postkaart ja ainulaadne postmark.

Head Uudised GoodNews