1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Ida-Virumaa ettevõtlusauhindadel selgitati võitjad seitsmes kategoorias
Ida-Virumaa ettevõtlusauhindadel selgitati võitjad seitsmes kategoorias

Ida-Virumaa ettevõtlusauhindadel selgitati võitjad seitsmes kategoorias

Ida-Virumaal selgusid seitsmes kategoorias aasta parimad ettevõtted.

Kood/Jõhvi tunnistati aasta äriteoks ja ka ettevõtjate sõbraks. Parim väikeettevõte on Polven Foods, turismiettevõte Spinnaker, eurorahade rakendaja TNC Components, uustulnuk Taube Catering ja noorte ettevõtlik tegu Edukoht.

Konkursi ühe korraldaja, SA Ida-Viru Ettevõtluskeskus juhataja Pille Söödi sõnul annab Kood/Jõhvi avamine Ida-Virumaale võimaluse astuda oma ettevõtluse arendamisel ja mitmekesistamisel suure sammu tuleviku suunas. „Koolis arendatavad digioskused annavad maakonnale tõuke iduettevõtluse arendamisel ning ka kaasaegse info- ja kommunikatsioonitehnoloogia lõimimisel maakonnas traditsiooniliselt tugeva tööstusettevõtlusega,“ sõnas ta.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Jõhvi esinduse juhataja Margus Ilmjärv kommenteeris parima eurorahade rakendaja tiitli omistamist: „Ettevõtte konkurentsivõime kasvatamiseks on sageli vaja teha kulutusi, mis ettevõttele endale üksinda on liiga rasked kanda. TNC Components investeeris koos Euroopa Liiduga arenguprogrammi, mis aitab ettevõttel tulevikus pakkuda oma tooteid veelgi nutikamalt ja konkurentsivõimelisemalt kui seni.“

Žürii otsustas anda välja eriauhinna rohepöördeteo eest, mille võitja Enefit Power on järjekindlalt vähendanud fossiilsete kütuste osakaalu elektri tootmisel ning tegutseb edukalt erinevate taaskasutuse ja ringmajanduse lahenduste väljatöötamisel.

Konkursi kuulutasid välja Ida-Viru Ettevõtluskeskus, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Jõhvi esindus, Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit, SA Ida-Viru Tööstusalade Arendus, Europe Directi Jõhvi kontaktpunkt ja ajaleht Põhjarannik. Konkursile laekus üle 70 ettepaneku erinevate ettevõtete ja organisatsioonide tunnustamiseks.

Head Uudised GoodNews