1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Kindlustuse ostmine ei pea olema keeruline ja ajamahukas protsess
Kindlustuse ostmine ei pea olema keeruline ja ajamahukas protsess

Kindlustuse ostmine ei pea olema keeruline ja ajamahukas protsess

Eestis tegutsev rahvusvaheline kindlustustehnoloogia ettevõte Balcia Kindlustus tõi turule mobiiliäpi, mille abil on hõlpsalt ja kiirelt võimalik osta endale vajalikke kindlustusteenuseid ning sama lihtsalt teatada kahjujuhtumist.

Sel suvel Eestis kindlustusteenuseid pakkuma hakanud Balcia Kindlustuse mobiiliäpp on mõeldud inimestele, kes liiguvad palju ringi, soovivad olla oma kindlustustoodetega hästi kursis igal ajal ning hindavad paberivaba asjaajamist. Uues äpis on võimalik teha läbi kogu kindlustamise protsess alates kindlustuse ostmisest kuni katkestamise ja kahjunõude esitamiseni vaid mõne lihtsa liigutuse ja paari minutiga.

“Kindlustust vajab igaüks. Balcia hindab inimeste aega ning seetõttu oleme loonud intuitiivse mobiiliäpi, mis peaks olema telefonis igal inimesel, kes reisib ringi, liigub erinevate sõidukitega linnas või maal, soovib kodu kindlustada ja teha veel mitmeid kindlustustehinguid sõltumata asukohast ja kellaajast,” ütles Balcia Eesti tegevjuht Denis Nikolajev.

Nikolajevi sõnul pole oma olemuselt tegemist niivõrd klassikalise kindlustusrakendusega, kuivõrd elustiiliäpiga, mis sisaldab endas nii kasulikke kui ka meelelahutuslikke elemente. Kahjuteate esitamisel mobiiliäpi kaudu on võimalik jälgida nõude ajakulgu, lisaks saavad äpi omanikud soovi korral esimesena teada kindlustuse ja koostööpartnerite eripakkumistest. Samuti on võimalik rakenduse kaudu osaleda erinevates põnevates väljakutsetes ja mängudes.

“Soovime rakendusega tuua inimestele innovatiivsuse lähemale ning näidata, et kindlustuse ostmine ei pea olema keeruline ja ajamahukas protsess. Tänapäeval on kõigil taskus mobiiltelefon, mille abil saab endale toitu tellida, linnas navigeerida, poodides ostelda, videomänge mängida ja palju muud teha. Seetõttu on loogiline, et ka kindlustusteenuse soetamine peab olema lihtsalt ja kiirelt mobiiliäpis tehtav,” selgitas Nikolajev.

Soovime rakendusega tuua inimestele innovatiivsuse lähemale ning näidata, et kindlustuse ostmine ei pea olema keeruline ja ajamahukas protsess.

“Äpi kasutuselevõtuga soovime anda kõigile võimaluse mugavalt kindlustust soetada vastavalt oma elustiilile ja igapäevategemistele. Eriliselt sobib see nendele, kes peavad lugu kaasaegsest mõtteviisist ja soovivad, et uued tehnoloogilised lahendused nende elu lihtsamaks muudavad,” lisas Nikolajev.

Nikolajevi kinnitusel oli mobiiliäpi investeeringu maksumus 250 000 eurot.

  • Uus rakendus on saadaval nii Androidile kui ka iOS-ile ja selle saab tasuta alla laadida App Store’ist või Google Playst.
Head Uudised GoodNews