1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Meretranspordi- ja logistikaettevõte pakub lemmikloomadega Rootsi reisijatele ööbimiseks luksuskajuteid
Meretranspordi- ja logistikaettevõte pakub lemmikloomadega Rootsi reisijatele ööbimiseks luksuskajuteid

Meretranspordi- ja logistikaettevõte pakub lemmikloomadega Rootsi reisijatele ööbimiseks luksuskajuteid

Meretranspordi- ja logistikaettevõte DFDS võimaldab edaspidi lemmikloomadega Rootsi sõitvatel reisijatel veeta öö kõikide mugavustega luksuskajutis.

DFDS Eesti turundusjuhi Kristiina Laaniste sõnul on Paldiski-Kapellskär liinil sõitva Sirena Seaways Premium-klassi Commodore kajutid külastajate seas väga populaarsed, sest avaras merevaatega ja arvukate lisahüvedega toas on võimalik merereis väga mugavalt ja meeldejäävalt mööda saata. Nüüd on nendes hotellitoa sarnastes kajutites võimalik esmakordselt ka lemmikloomaga reisida.

„Tahame, et laevareis oleks meeldiv ja stressivaba kogemus ka meie neljajalgsetele klientidele ja nende omanikele, kes oma lemmikute heaolu pärast alati väga muret tunnevad. Seetõttu muutsime valitud luksuskajutid samuti loomasõbralikuks. Commodore kajutis on piisavalt ruumi reisijate pagasile, lemmikloomale ning tema magamisasemele ja isegi õhtuseks mängutuuriks,“ kinnitas  Laaniste.

Tahame, et laevareis oleks meeldiv ja stressivaba kogemus ka meie neljajalgsetele klientidele ja nende omanikele, kes oma lemmikute heaolu pärast alati väga muret tunnevad.

Avarates lemmikloomasõbralikes luksuskajutites on kaks üheinimesevoodit ning neljakäpalistele mugav vinüülpõrand.

„Sõltuvalt looma iseloomust võib reisimine olla lemmikule äärmiselt stressirohke kogemus, seepärast ei ole meie laevadel enam lubatud loomade autosse jätmine, samuti pole võimalik koera reisi ajaks kennelisse puuri panna. Et lemmikuga reisijal oleks kajutite seast võimalik endale sobivaim valida, on ka meie tavaklassi lemmikloomasõbralikud kajutid alati avaramad ning reisijad saavad valida aknaga või aknata kajuti vahel lähtuvalt sellest, milline ruum nende lemmikule rahulikuma meretee tagaks. Mõistagi saab loomadega selleks ettenähtud välitekil jalutada,“ selgitas ta.

Commodore kajutis reisijatele on pardal saadaval tasuta Wifi ühendus ning pileti hinnas sisaldub ka tasuta hommikusöök laeva buffee-restoranis. Lisaks saavad Commodore-kajutis reisijad veeta aega elegantse sisekujundusega Premium lounge’is, kus avanevad imelised vaated merele ning kus on võimalik nautida tasuta ka kuumi jooke, maiustusi ja küpsiseid.

  • Lemmikloomasõbralike Commodore-kajutite hinnad algavad 190 eurost. Loomadega reisides lisandub laevapileti hinnale 30 euro suurune lemmikloomatasu.
Head Uudised GoodNews