1. Avaleht
  2. Äri
  3. TASUTA WEBINAR I Kuidas saavutada majanduslik heaolu ilma, et peaksid olema finantsekspert
TASUTA WEBINAR I Kuidas saavutada majanduslik heaolu ilma, et peaksid olema finantsekspert

TASUTA WEBINAR I Kuidas saavutada majanduslik heaolu ilma, et peaksid olema finantsekspert

Neljapäeval, 20. oktoobril kell 18:00 toimub tasuta veebiseminar, kuidas iga tavaline inimene saab saavutada majandusliku heaolu isegi praeguse raske majandusolukorra juures. Koolitust viib läbi Starfish Academy asutaja ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe.

Kuidas kindlustada majanduslik heaolu nii endale kui ka oma perele?

Vallo tõdeb, et eestlastel on kombeks tagasihoidlikult öelda: „elu üle ei saa kurta.“ Ta toob välja, et oleme teinud häid karjäärivalikuid, meie ettevõtmisi on saatnud edu ning tõenäoliselt oleme ka teinud esimesi investeeringuid, mis on toonud häid tulemusi. „Raha ei ole sinu jaoks häbiasi ja sa ei pelga seda kui tabu. Omad rahaga sõbralikke suhteid ning seda ligi tõmmata ei ole probleem. Varasemad ettevõtmised on loonud sulle üle keskmise sissetuleku… Aga oled jõudnud punkti kus mõistad, et ainuüksi kontol seisev raha ei loo majanduslikku heaolu, mida otsid,“ selgitab ta ja lisab, et ehk oleme tänaseks oma mõtetes jõudnud mõistmisele, et raha peab töötama meie eest, et luua heaolu oma perele ning tulevastele põlvkondadele.

Vallo Arumäe (Foto Karen Härms)
Vallo Arumäe. Foto: Karen Härms

Aga kuidas?

Kui tundsid ennast antud olukorras kõnetatuna, siis Vallo kutsub osalema tasuta veebikoolitusel, kus arutatakse üksikasjalikult lahti eelnevad teemad ja koolituse lõpus omad selget ülevaadet, mis on sinu jaoks parimad sammud ajalise ja rahalise vabaduse teekonnal edasiliikumiseks.

Webinaril saad teada…

  • Kuidas investeerida edukalt olenemata sinu erialast?
  • Kuidas efektiivselt kasutada kogukonna teadmiste ja rahastamise võimendust?
  • ​Kuidas luua kasumlikke tehinguid igas majanduslikus olukorras?
  • ​Praktilise teekaardi kuidas saavutada majanduslik heaolu.
Head Uudised GoodNews