1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. ÜLE MILJONI SÕIDU I Kaheksa kuuga on Forus Taxiga tehtud üle 1,2 miljoni sõidu
ÜLE MILJONI SÕIDU I Kaheksa kuuga on Forus Taxiga tehtud üle 1,2 miljoni sõidu

ÜLE MILJONI SÕIDU I Kaheksa kuuga on Forus Taxiga tehtud üle 1,2 miljoni sõidu

Forus Taxi platvormi kaudu on kaheksa kuuga tehtud üle 1,2 miljoni sõidu. Eestist väljaspoole on Forus laienenud Lätti, Leetu ja Maltale pakkudes teenust enam kui 18 linnas. Forus Taxi platvormil sõidutab kliente üle 8000 juhi.

Foto: Forus Taxi

„Viimasel paaril kuul oleme näinud selget trendi, et takso tellijad mõtlevad rohkem, kuidas iga tehtud sõit annaks suurema panuse Foruse eduloosse. Näiteks lennujaamast tulijad ei vali seal ootavat taksot nagu see oli varem, vaid pigem tellivad auto Foruse äpiga, et koguda tokeneid,” ütles Forus Taxi platvormi juht Eduard Dubrovski.

Foruse platvorm annab unikaalse võimaluse pildi järgi valida endale sobiva auto, suhtluskeele või autojuhi. “Saame selgelt aru, et igaühel on oma eelistus ja sellepärast lisame äppi igapäevaselt fotod nii autodest kui ka juhtidest, et igaüks saaks tellida täpselt sellise auto, mida ta soovib. Näeme, et Forus Takso kategooria, endine Tulika takso, on Eestis praegu väga populaarne ning on kindel ja turvaline valik head teenust soovivatele klientidele,“ ütles Dubrovski. „Detsembrist lisandus autode valikusse eksklusiivne limusiin Mercedes-Benz MAYBACH S500, mis sobib eriti hästi pidulikele jõuluüritustele sõitmiseks.“

Forus platvorm loob kogukonnapõhist ärimudelit, kus läbi US Tokeni programmi saab ettevõtte edust osa ka selle kliendid ja partnerid. Foruse äpis on US Tokenite kogumist alustanud rohkem kui 11 000 inimest. „Meie omanikeringis on juba üle kümne tuhande inimese ja see number suureneb iga päev,” ütles US Tokeni programmi juht Sander Sõõrumaa. „Keskmiselt on iga omanik kogunud enam kui ühe tokeni, kuid osadel on neid koos juba rohkem kui 200. Oleme äppi lisanud otsekanali, mille kaudu iga omanik saab teha ettepanekuid ja esitleda ideid ning anda tagasisidet, kuidas üheskoos saaksime olla paremad, mugavamad ning kasutajasõbralikumad.“

2023. aasta aprillist saab hakata tokeneid ühelt kasutajalt teisele üle andma. „See ei pea tingimata olema müügi- või ostutehing, vaid ka näiteks soov loovutada kogutud tokenid sõbrale või tuttavale,“ lisas Sander Sõõrumaa.

  • US Tokenite müümiseks või ostmiseks peab müüjal olema vähemalt 1 token ning ostjal vähemalt 10 tokenit.
Head Uudised GoodNews