1. Avaleht
  2. Majandus
  3. 10. SUBWAY! Subway avab Eestis kümnenda võileivapoe
10. SUBWAY! Subway avab Eestis kümnenda võileivapoe

10. SUBWAY! Subway avab Eestis kümnenda võileivapoe

Foto: Subway
Foto: Subway

Kolm aastat tagasi Eesti turule tulnud Subway avab veebruari alguses Mustamäel valmivas kaubanduskeskuses Eestis kümnenda võileivapoe, jõudes toidukohtade arvult McDonald’sile järele.

“Subway kiiret kasvu Eestis on võimaldanud tarbijate soov süüa värskeid einevõileibu, mis valmistatakse kliendi nähes kohapeal ning mida on mugav ka kaasa osta,“ selgitas Subway Eesti arendusjuht Ats Raigla, lisades “võileivapoe avamine Mustamäel võimaldab olla klientidele veelgi lähemal, sest seni Subway’l siinpool Tallinnat ühtki võileivapoodi veel avatud ei olnud.”

“Ühtlasi oleme jälle sammu võrra eesmärgile lähemal – avada 2020. aasta lõpuks Eestis 20 võileivapoodi,” lisas ta ning märkis, et kuigi täpsetest kuupäevadest on veel vara rääkida, võtab Subway sel aastal suuna ka Lõuna-Eesti poole, kus juba järgmine Subway enda uksed tarbijatele avab.

Subway Eesti teine arendusjuht Henry Oro ütles senist arengut kommenteerides, et Subway üheks eeliseks on sobivus erinevate kontseptsioonidega. “Mustamäe Subway on meil juba viies kaubanduskeskuses tegutsev võileivapood. Lisaks on Subway’l Tallinna kesklinnas kaks eraldiseisvat võileivapoodi ning söögikoht Tallinna lennujaamas, Keilas tegutseme kõrvuti autopesulaga ja Pärnus Via Baltica ääres maantee-peatuskohana,” kirjeldas Oro, hinnates, et kuigi Subway on Eesti turul veel üsna uus bränd, läheb võileivapoodidel olenemata asukohast hästi.

Eesti esimene Subway avati Tallinnas Estonia puiesteel 2013. aprillis. Ühtekokku vastavatava Mustamäe keskuse Subway’ga on Eestis 10 Subway võileivapoodi. Üle kogu maailma küündib Subway’de arv juba 44 580ni.

Head Uudised GoodNews