1. Avaleht
  2. Teenus
  3. 15 MILJONIT KLIENTI I Eesti turule sisenes Ühendkuningriigis loodud pank Revolut
15 MILJONIT KLIENTI I Eesti turule sisenes Ühendkuningriigis loodud pank Revolut

15 MILJONIT KLIENTI I Eesti turule sisenes Ühendkuningriigis loodud pank Revolut

Globaalne finantsplatvorm Revolut võttis täna Eestis kasutusele oma spetsialiseeritud Euroopa pangalitsentsi. Eesti kliendid, kes kasutavad või hakkavad kasutama panga teenuseid, saavad hoiuste tagamisega kaitstud hoiused.

Revoluti teenuseid saab kasutada spetsiaalses rakenduses, oma pangast üleminek võtab aega vaid mõne minuti. Tänase seisuga on pangal Eestis juba 40 000 klienti. Kiiresti kasvava finantsteenuste ettevõttena ollakse kindlad, et nende hoiukontod pakuvad tänu laiale teenuste valikule siinsetele klientidele suuremat väärtust ja kontrolli oma finantside üle, kui traditsioonilised pangad seda siiani suutnud on.

„Revolut on praegu kõige kiiremini kasvav finantsteenuste ettevõte Euroopas, sest meie tegevuse põhifookus on klientidel. Meil on parim tootedisain, meil pole varjatud tasusid ning loome pidevalt juurde klientidele kasulikke uuenduslikke finantstooteid,“ sõnas Revoluti panga tegevjuht Virgilijus Mirkės.

„Panga avamine Eestis tagab meie klientidele suurema turvalisuse ja kindlustunde ning võimaldab meil lähitulevikus ka siinsele turule tuua uusi pangatooteid,“ selgitas Mirkės.

Praeguseks on Revoluti grupp investeeringutena kogunud ligi miljard dollarit. Viimati hinnati ettevõtte väärtust 5,5 miljardile dollarile. Vaid viie aastaga on Revoluti oma pangaks valinud enam kui 15 miljonit inimest. Eelmisel aastal alustas Revolut Poolas ja Leedus tegevust ka eripangana ning hakkas mõlemas riigis pakkuma konkurentsivõimelisi krediiditooteid. Läti turule siseneti möödunud nädalal. Eripanga tegevusluba võimaldab Revolutil oma rakenduse kaudu pakkuda piiratud pangateenuseid ja ka teiste grupi ettevõtete finantsteenuseid ja -tooteid.

Revoluti rakenduse abil saavad kliendid 24/7 ülevaadet, kui palju nad kulutavad iga kuu näiteks väljas söömisele või toidukaupadele. Nad saavad nende kategooriate jaoks ise määrata igakuised kulueelarved ja hallata tellimustasusid. Vajaduse korral saavad nad kiirelt teha ülekandeid või küsida raha, piirata oma kaardimakseid ja koguda vahetusraha. Lisaks saavad Revoluti kliendid üle maailma raha kulutada ilma varjatud tasudeta, üle kanda, hoida ja vahetada rakenduses 29 valuutat ning vajadusel saata kiiresti raha sõpradele ja perele.

Revoluti ambitsioon on olla maailma esimene globaalne finantsrakendus. Revolut loodi 2015. aastal Ühendkuningriigis, pakkudes rahaülekandeid ja valuutavahetust. Praegu kasutavad Revoluti kliendid üle kogu maailma nende kümneid uuenduslikke tooteid, tehes kuus enam kui 100 miljonit tehingut.

Revolut aitab klientidel nende isiklike ja ärikontode rahalist seisundit parandada, võimaldab neile rohkem kontrolli oma finantsvahendite üle ja ühendab sujuvalt inimesi üle kogu maailma.

Hoiusekaitse tagab Leedu riigiettevõte Hoiuste ja Investeeringute Kindlustus.

Head Uudised GoodNews