1. Avaleht
  2. Teenus
  3. TransferWise muudab tänasest nime Wise’iks
TransferWise muudab tänasest nime Wise’iks

TransferWise muudab tänasest nime Wise’iks

Pärast kümmet tegutsemisaastat saab TransferWise’ist Wise. Alates tänasest saavad kliendid lülituda veebibrauseris uuele domeenile Wise.com. Kõigi klientide üleminek toimub märtsis.

„Nimega Wise peegeldame oma teadlikke kliente ehk kogukonda, rahvusvahelise eluga inimesi ja ettevõtteid, kuhu tänaseks kuuluvad ka pangad. Oleme kasvanud, et parandada enamat kui ainult rahvusvahelisi rahaülekandeid, kuid Wise’i põhieesmärgid – pakkuda kiiremat, soodsamat ja mugavamat alternatiivi – jäävad samaks. Ka meie missioon jääb samaks: ehitame jätkuvalt süsteemi, et raha saaks maailmas piirideta liikuda,” selgitas Kristo Käärmann, Wise’i tegevjuht ja kaasasutaja.

Wise’i kolm toodet, millest rahaülekannete tegemine on osa Wise’i kontost

Wise’i konto – maailma kõige rahvusvahelisem konto, millega saab raha saata ja kulutada piiriüleselt, hoida 55 valuutat ning mis pakub kümnes valuutas kohalikke pangarekvisiite. Täna hoiavad kliendid Wise’i kontodel üle 3 miljardi naela ning ettevõte on väljastanud 1,4 miljonit deebetkaarti.

Wise Business – rahvusvaheline ärikliendi konto, millel on olemas kõik erakliendi konto funktsioonid koos lisalahendustega, nagu massmaksed ja mitme kasutaja ligipääs. Viimase aastaga on Wise’i ärikliendi pakkumisega ühinenud üle 150 000 ettevõtte.

Wise Platform – platvorm pankadele ja suurettevõtetele, nagu Monzo, Go Cardless ja Xero. Wise pakub ettevõtetele ja nende klientidele läbi oma infrastruktuuri rahvusvahelisi pangandusahendusi ning kiireid ja soodsaid ülekandeid. Tänaseks on Wise’i platvormi oma teenustesse integreerinud pangad kümnes riigis üle maailma.

Wise’i (endine TransferWise) asutasid 2011. aastal Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann. Tegu on maailma ühe kiiremini kasvava tehnoloogiaettevõttega, mis on esmaste investeeringute ning teiseste aktsiamüügivoorudega kaasanud üle miljardi dollari maailma juhtivatelt investoritelt. Wise’i kasutab üle 10 miljoni era- ja ärikliendi ning ettevõte liigutab igakuiselt piiriüleste maksetega 4,5 miljardit naela, säästes klientidele üle miljardi naela aastas.

Head Uudised GoodNews