1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TÄNA ON E-ESMASPÄEV I 5 fakti E-smaspäeva kohta
TÄNA ON E-ESMASPÄEV I  5 fakti E-smaspäeva kohta

TÄNA ON E-ESMASPÄEV I 5 fakti E-smaspäeva kohta

Täna toimub taas veebipoodide suurim ühiskampaania E-smaspäev. Jagame teiega 5 kasulikku fakti, millega täna arvestada.

Kui palju ettevõtteid osaleb?

Tänasest E-smaspäevast võtab osa 331 e-poodi, mis püstitab järjekordselt osalejate arvu kõigi aegade rekordi. Ühiskampaania korraldaja Eesti E-kaubanduse Liit on kontrollinud kõikide osalevate e-poodide tausta ja monitoorib nende tegevuse korrektsust ka jooksvalt.

Foto: Freepik

Millised on selle päeva soodustused?

Osalevate ettevõtete pakutavad soodustused on väga erinevad ja sõltuvad valdkonnast. Keskmine soodustus jääb 20-30% juurde. Täpsemaid pakkumisi ja valikuid on võimalik teha E-smaspäeva ametlikul veebilehel.

Milliseid tooteid on eripakkumiste seas kõige rohkem?

Kõige mahukam ja populaarsem on ilutoodete kategooria, kuid palju pakkumisi leiab veel ka rõivaste ning sisustuse valdkonnast.

Foto: Freepik

Mis on sel korral erilist?

Siin tuleb rõhutada osalejate rekordilist arvu, mis tähendab, et kaupade ja teenuste eripakkumiste valik on läbi aegade suurim.

Kuidas aru saada, et tegemist on E-smaspäeva ametliku pakkumisega?

E-smaspäeva ametlik logo on tunnusmärgiks, logofailid on kättesaadavad vaid ametlikele osalejatele, kellele on vastav luba väljastatud. E-smaspäeva kaubamärk kuulub Eesti E-kaubanduse Liidule. Kui keegi kasutab seda loata ja omaalgatuslikult, siis on tegemist rikkumisega. Kõik ametlikult kinnitatud osalejad on leitavad E-smaspäeva ametlikul kodulehelt  ja just sealt on võimalik pakkumisi mugavalt vaadata. Samuti on kindlaks lisagarantiiks Turvalise Ostukoha märgis, mis omistatakse veebipoodidele, kes vastavad kõige rangematele nõuetele.

  • E-smaspäev on Eesti E-kaubanduse Liidu poolt korraldatav e-ostlemise päev, kus erinevad veebipoed teevad tarbijatele 24 tunni jooksul sooduspakkumisi.
  • E-smaspäeva kampaania vältab 9. septembri esimestest sekunditest kuni südaööni kl 23.59.
  • Ühiskampaania E-smaspäev toimub neli korda aastas – märtsis, mais, septembris ja novembris.
  • Eesti E-kaubanduse Liit on katusorganisatsioon, kuhu kuulub üle 520 ettevõtte üle Eesti. Muuhulgas väljastab liit turvalise ostukoha usaldusmärgist.
Head Uudised GoodNews