1. Avaleht
  2. Toode
  3. Aita valida Lõuna-Eesti parim toode
Aita valida Lõuna-Eesti parim toode

Aita valida Lõuna-Eesti parim toode

Lõuna-Eesti Postimees kuulutas välja parima toote konkursi. Parimaid tooteid võivad välja pakkuda kõik Lõuna-Eesti inimesed ja ka ettevõtted. Konkursile sobivad kõik Valga-, Põlva- ja Võrumaal 2018.–2019. aastal välja töötatud parimad uudistooted ja -teenused.

“See võib olla ükskõik, mis toode või teenus: peaasi, et see on kas Valgamaa, Põlvamaa või Võrumaa ettevõtlike inimeste loodud,” ütles Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha. “Konkursiga soovime tunnustada Lõuna-Eesti ettevõtjate tööd ja panust piirkonna arendamisse.”

Žüriisse kuuluvad Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanikud, peatoimetaja ja Kagu-Eesti ettevõtluskonsultant Kuldar Leis ning Luninor. Hindajad valivad esitatud toodete seast välja kümme kõige tugevamat kandidaati ning seavad need novembris Lõuna-Eesti Postimehe veebilehel rahvahääletusele.

Ettepanekud parimate toodete kohta koos lühikese põhjenduse ja esitaja kontaktandmetega on oodatud aadressile toode2019@lõunapostimees.ee hiljemalt 22. novembriks.

Lõuna-Eesti parim toode kuulutatakse välja detsembris Lõuna-Eesti Postimehe vahel ilmuvas ettevõtluskogumikus, võitjale anname välja ka auhinna.

Head Uudised GoodNews